Πέμπτη 19 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ

«Υποσχόμαστε με απόλυτη πεποίθηση ότι στη νέα δημοτική αρχή, που θα προκύψει από την εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής, θα επιτύχουμε, με τη συνεργασία όλων μας, το καλύτερο αποτέλεσμα για το καλό της πόλης μας και των πολιτών της».

Πρόκειται για την κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Δ. Βερίλλης και Χρ. Παλαμιώτης, υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ και «αντάρτης» της ΝΔ, αντίστοιχα, στο Δήμο Καρδίτσας. Με τη δήλωσή τους επισημοποιούν τη συνένωση των δυνάμεών τους, εναντίον του κομμουνιστή δημάρχου της πόλης, Χρ. Τέγου, ενόψει του β΄ γύρου.

Για την καλύτερη ενημέρωση των αναγνωστών μας, σημειώνουμε ότι ο κ. Παλαμιώτης, που στηρίζει επισήμως στον β΄ γύρο τον ΠΑΣΟΚο υποψήφιο, έχει διατελέσει επί μακρόν πρόεδρος της ΝΟΔΕ (ΝΔ)Καρδίτσας. Και ενώ αυτά κάνουν τα στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ στο Δήμο της Καρδίτσας, χτες με ανακοίνωσή της η ΝΑΣ, που κατέβηκε με επικεφαλής τον Β. Μπούτα, ξεκαθαρίζει ότι στον δεύτερο γύρο για τη Νομαρχία της Καρδίτσας δεν ψηφίζει ούτε τον έναν (τον Νεοδημοκράτη), ούτε τον άλλον (τον ΠΑΣΟΚο).

Θα βρεθεί κανένα «καλόπαιδο», από κείνα που σε κάθε δημοτικές εκλογές μιλούν για τις «ανίερες συμμαχίες» του ΚΚΕ στην Καρδίτσα, να μας εξηγήσει τώρα την «ιερότητα» των (πραγματικών) γαλαζοπράσινων συμμαχιών στην Καρδίτσα;..


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ