Σάββατο 12 Ιούλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Απαράδεκτη ενέργεια "εκσυγχρονιστών συνδικαλιστών"

Δελτίο Τύπου της ΝΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ για την περιοδεία του Σπ. Χαλβατζή στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Την πρωτοφανή αντιδημοκρατική ενέργεια της προέδρου και του ΔΣ του Σωματείου των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Καλαμάτας να αρνηθεί τη συνάντηση με αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, που με επικεφαλής τον Σπύρο Χαλβατζή,μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, περιόδευσε στο Ιδρυμα, η ΝΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ καταγγέλλει στους ίδιους τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου, αλλά και όλου του νομού την απαράδεκτη αυτή ενέργεια. Παραθέτουμε αναλυτικά το Δελτίο Τύπου, που εξέδωσε χτες σχετικά με την περιοδεία:

"1. Πραγματοποιήθηκε χτες περιοδεία του συντρόφου Σπ. Χαλβατζή, μέλους του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ στο Νοσοκομείο Καλαμάτας. Η αντιπροσωπεία του Κόμματος επισκέφτηκε τον πρόεδρο και τα τμήματα του Νοσοκομείου. Ο Σπ. Χαλβατζής μίλησε σε συγκέντρωση στην αίθουσα διδασκαλίας της Σχολής. Οι εργαζόμενοι ενημερώθηκαν για το περιεχόμενο του κυβερνητικού νομοσχεδίου, που ιδιωτικοποιεί την υγεία και χειροτερεύει τις εργασιακές σχέσεις, καθώς επίσης και για τις θέσεις του ΚΚΕ.

Υποβλήθηκαν ερωτήσεις για τις θέσεις του Κόμματος και καταγγέλθηκαν μια σειρά οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο και το προσωπικό, τα οποία έχουν συνέπειες στην ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχονται στο λαό του νομού μας.

Η όλη δραστηριότητα της αντιπροσωπείας του ΚΚΕ ήταν χρήσιμη και τα συμπεράσματα θα αξιοποιηθούν από το Κόμμα μας.

2. Καταγγέλλουμε στους εργαζόμενους του Νοσοκομείου και όλου του νομού το γεγονός ότι η πρόεδρος και το ΔΣ του Σωματείου του Ιδρύματος αποφάσισαν να μη συναντηθούν με την αντιπροσωπεία του ΚΚΕ!!! Πρόκειται για μια πρωτοφανή αντιδημοκρατική ενέργεια,που καταδικάστηκε απ' όσους εργαζόμενους την πληροφορήθηκαν, ανεξάρτητα από τις ιδιαίτερες πεποιθήσεις τους. Οπως παρατήρησε ένας εργαζόμενος "ούτε οι επίτροποι της Κομισιόν δεν αντιμετωπίζουν έστι τους κομμουνιστές"!

Αυτή είναι η "ανεξάρτητη" πρόεδρος και το "ανεξάρτητο" ΔΣ του Σωματείου του Νοσοκομείου Καλαμάτας.Τόσο "ανεξάρτητοι" είναι που μέχρι σήμερα δε βρήκαν να πουν έστω μια κουβέντα ενάντια στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, δεν άρθρωσαν λέξη για τις ευθύνες που υπάρχουν γύρω από τις σημαντικές ελλείψεις και προβλήματα του Νοσοκομείου μας. Θα ήταν πιο ειλικρινείς, αν ομολογούσαν ανοιχτά ότι απλώς πειθάρχησαν στην πρώτη κομματική εντολή που πήραν από τα γνωστά κομματικά γραφεία τους να μη συναντηθούν με το ΚΚΕ...

Ας κρίνουν οι εργαζόμενοι για το μέχρι πού μπορεί να φτάσουν οι εκπρόσωποί τους, όταν συμβιβάζονται με τις εντολές είτε της κυβέρνησης είτε πολιτικών εκπροσώπων της άρχουσας τάξης".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ