Τρίτη 9 Γενάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
"Αγωνιώδη" ερωτήματα και πληρωμένες απαντήσεις

Το "αγωνιώδες" ερώτημα των ημερών που δεν αφήνει ορισμένους να ησυχάσουν αλλά που θέλουν σώνει και καλά να μεταφέρουν αυτή την αγωνία τους στο λαό, είναι: "τι θα γίνει αν ο Α. Παπανδρέου δε δεχτεί να παραιτηθεί; ".

Ο γραμματέας της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ Κ. Σκανδαλίδης, προσπάθησε να καθησυχάσει τους "φόβους" λέγοντας ότι ο Α. Παπανδρέου "σε όλη την ιστορική διαδρομή του, στα μεγάλα θέματα έπαιρνε πάντα τις αποφάσεις με κριτήρια τα συμφέροντα του τόπου και τίποτα άλλο".

Οι δηλώσεις αυτές δεν έπεισαν του νεοδημοκράτες βουλευτές, τους συμπαίκτες τους στο παιχνίδι της αντικατάστασης του Α. Παπανδρέου, με αποτέλεσμα το ερώτημα να αιωρείται πάνω από τα κεφάλια μας, χάρη και στους πρωτοσέλιδους τίτλους των "έγκυρων" εφημερίδων και τις "ειδήσεις" των καναλιών.

Δηλαδή τι πρέπει να κάνουν οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι αγρότες, οι συνταξιούχοι κλπ., επειδή το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί ή δε θέλει να προχωρήσει στην αντικατάσταση του Α. Παπανδρέου; Να κάνουν χαρακίρι;

Δικό τους πρόβλημα είναι, αυτοί οφείλουν να το λύσουν. Οι εργαζόμενοι έχουν να λύσουν το πραγματικό πολιτικό πρόβλημα της χώρας, την ανατροπή των σημερινών πολιτικών συσχετισμών και την ενίσχυση των αγώνων τους. Αυτό, (πρέπει) να τους προβληματίζει.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ