Παρασκευή 19 Γενάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΕΘΝΗ

ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ μέρες μετά την απόλυσή του από το σούπερ μάρκετ ΑΛΙΜΕΝΤΑ, 34χρονος εργαζόμενος δεν άντεξε και πέθανε, αφού πέρασε και "αποχαιρέτησε" τους συναδέλφους του. Την αδίστακτη μπροστά σε κάθε απάνθρωπη ενέργεια εργοδοσία, καταγγέλλει ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων (σελίδα 12).

ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ενάντια στις βάσεις των Τσετσένων αυτονομιστών του Τζοχάρ Ντουντάγεφ, ανακοίνωσε χτες ο Πρόεδρος Μπορίς Γιέλτσιν, αφού ανήγγειλε το τέλος της επιχείρησης στην Κοινότητα Περβομάισκαγια. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, 82 όμηροι απελευθερώθηκαν και 18 αγνοούνται (σελίδα 9).

ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ απομένουν για τη διεξαγωγή των πρώτων παλαιστινιακών εκλογών. Η αυτόνομη παλαιστινιακή αρχή τελειώνει με τις προεκλογικές προετοιμασίες της, προχωρώντας, ακόμα, και στη σύλληψη όσων θεωρούνται "επικίνδυνοι" για την "τάξη και την ασφάλεια" της ψηφοφορίας (σελίδα 10).

Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ Επιτροπή απέλυσε χτες έναν από τους υπεύθυνους του νομισματικού τομέα, επειδή "τόλμησε" να κρίνει αρνητικά τη Νομισματική Ενωση, σε βιβλίο που δημοσίευσε πρόσφατα! (σελίδα 11).

ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ για άμεσες λύσεις των σοβαρών προβλημάτων τους, καλεί τους κτηνοτρόφους η ΝΕ Λέσβου του ΚΚΕ (σελίδα 18).

ΜΕ ΤΗΝ επίσημη "βούλα" της Ευρωπαϊκής Ενωσης επιβεβαιώνεται η μείωση του αγροτικού εισοδήματος στη χώρα μας. Στοιχεία της Κοινοτικής Στατιστικής Υπηρεσίας (σελίδα 18).

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ προς τους συνταξιούχους του ΤΕΒΕ για συμμετοχή τους στις πανελλαδικές εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στις 31 Γενάρη (σελίδα 19).

ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ πάλι το θέμα της διάλυσης της Ειδικής Αγωγής με το νέο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας (σελίδα 21).

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ διαμαρτυρίας στον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων πραγματοποίησαν χτες το πρωί μέλη της Ενωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Ν. Ιωνίας (σελίδα 21).

ΣΤΑΘΕΡΑ την πρώτη θέση κατέχει η χώρα μας σε αριθμό τροχαίων ατυχημάτων στην Ευρώπη. Δραματικά τα στατιστικά στοιχεία (σελίδα 23).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ