Τετάρτη 7 Μάη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Τιμή σε αυτούς που έπραξαν το χρέος τους

Με μια ζεστή εκδήλωση το Συνδικάτο Οικοδόμων Πειραιά τίμησε προχτές το απόγευμα δυο αποχωρήσαντες από την παραγωγή συνδικαλιστές του, τους Ν. Καμάκα και Ν. Αθανασάκο.

Μιλώντας για τη δράση των δυο τιμώμενων συνδικαλιστών ο πρόεδρος του συνδικάτου Λ. Φραγκολάκης τόνισε: "Στην πολύχρονη δράση τους δεν πάλεψαν μόνο στα στενά συνδικαλιστικά πλαίσια, αλλά έδωσαν ολόκληρη τη ζωή τους για τη δημοκρατία, την ελευθερία, την κοινωνική δικαιοσύνη. Γι' αυτήν τη δραστηριότητα για τα οράματα και τα ιδανικά τους, οι αντιδραστικές δυνάμεις της χώρας τούς βασάνισαν, τους εξόρισαν, τους φυλάκισαν".

"Η τιμή δεν ανήκει μόνο σε μας, ανήκει σε όλους όσοι παλεύουν", τόνισε ο Ν. Αθανασάκος και συνέχισε υπογραμμίζοντας ότι "η εργατική τάξη δέχεται την πιο βάρβαρη επίθεση, γι' αυτό χρειάζεται η επαγρύπνηση, ο αγώνας, η αντίσταση".

Ο Ν. Καμάκας με τη σειρά του τόνισε ότι οι εργαζόμενοι πρέπει να προσέξουν την ενότητα της εργατικής τάξης, όχι την ενότητα σαν αυτοσκοπό χωρίς αρχές και στόχους.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Οικοδόμων, Α. Ζαζόπουλος,που παρευρέθηκε στην εκδήλωση, υπογραμμίζοντας την προσφορά των δυο τιμώμενων συνδικαλιστών, τους διαβεβαίωσε ότι το έργο τους θα έχει συνέχεια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ