Παρασκευή 24 Γενάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αντικομμουνιστής

Δεν άντεχε να ακούει τις απόψεις του ΚΚΕ για τη δημοκρατία στην Ελλάδα και σηκώθηκε και έφυγε φωνάζοντας! Συμπεριφερόμενος ...δημοκρατικότατα... Ο λόγος γίνεται για τον βουλευτή του ΔΗΚΚΙ Γιάννη Δημαρά. Ο οποίος, εκτός από αντικομμουνιστής, απέδειξε ότι είναι και ανώριμος.

Το περιστατικό συνέβη χτες, στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ, όπου το Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων διοργάνωσε εκδήλωση για την παρουσίαση μιας νέας έκδοσής του. Του βιβλίου "Η Γ Ελληνική Δημοκρατία και οι θεσμοί της". Ενώ στο βήμα βρισκόταν ο Μάκης Μαϊλης, απευθύνοντας χαιρετισμό εκ μέρους του ΚΚΕ, ο Γ. Δημαράς εξανέστη! Πετάχτηκε από το κάθισμά του, φωνάζοντας κάτι ακατάληπτα "εδώ άλλα ήρθαμε να ακούσουμε" και αποχώρησε από την αίθουσα. Ηταν ακριβώς η στιγμή, που ο ομιλητής του ΚΚΕ αναφερόταν στην αντιλαϊκή πολιτική που γνωρίζει ο λαός και ο τόπος τα τελευταία 22 χρόνια!

Να τον ενόχλησε αυτό; Να τον ενόχλησαν τα όσα είχαν προαναφερθεί; Και τα δύο μαζί; Το πιθανότερο. Αυτά, για να γνωριζόμαστε καλύτερα. Για να γνωρίζουμε με ποιον είναι ο καθένας. Και ιδιαίτερα όσους, πολύ όψιμα, θυμήθηκαν ότι στον τόπο μας υπάρχει μεγάλο κεφάλαιο και Μάαστριχτ και αντιλαϊκή πολιτική... Και φωνάζουν εναντίον τους! Αλλά, όπως φαίνεται, με κούφια λόγια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ