Κυριακή 26 Γενάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΔΙΕΘΝΗ
Ας μην κουράζονται

Η απεργία των ναυτεργατών είχε και πολιτικά κίνητρα δήλωνε τις προάλλες, σε συνέντευξή του ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας. Και προς απόδειξη του ισχυρισμού του συμπλήρωνε: Τυχαίο είναι πως εμφανίστηκαν άτομα με ντουντούκες σ' όλον τον Πειραιά, που καλούσαν τους εργαζόμενους να συμπαρασταθούν στους ναυτεργάτες; Την άλλη μέρα, μάλιστα, προχώρησε ακόμη παραπέρα και κατηγόρησε τον βουλευτή του ΚΚΕ, Στρατή Κόρακα, ως ιθύνοντα νου της απεργίας...

Αντιπαρερχόμενοι, λοιπόν, την ασφαλίτικη λογική του υπουργού, του αφιερώνουμε τη σχετική, πρόσφατη ανακοίνωση της ΝΕ Χίου του ΚΚΕ: "Αναφορικά με την καταγγελία της ΝΕ του ΠΑΣΟΚ εναντίον μελών μας, σημειώνει η ανακοίνωση, που συμμετείχαν στην κινητοποίηση συμπαράστασης των απεργών ναυτικών της ΝΕΛ, τους ενημερώνουμε ότι επιπρόσθετα συμμετείχαμε στην τοπική απεργιακή συγκέντρωση της ΓΣΕΕ, πραγματοποιήσαμε δύο περιοδείες και μοιράσαμε προκηρύξεις στο Νοσοκομείο, την Αστυνομική Διεύθυνση και το Λιμεναρχείο, δύο ομιλίες σε καφενεία στη Λαγκάδα και προωθήσαμε δύο ερωτήσεις με προβλήματα του νομού στη Βουλή. Επίσης, την Κυριακή πραγματοποιήσαμε την καθιερωμένη εξόρμηση με το ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ...".

Ας μη κουράζονται, επομένως, τόσο αυτός όσο και οι υπόλοιποι συνάδελφοί του στην κυβέρνηση, για να βρουν στοιχεία... Τους βεβαιώνουμε, ότι τα ίδια ακριβώς κάνουν οι κομμουνιστές σε όλη τη χώρα. Και δεν το κρύβουν. Πάντα ήταν, είναι και θα είναι μέσα στο λαό, μέσα στα προβλήματά του και τους αγώνες του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ