Τρίτη 4 Μάρτη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Προς αρχαιρεσίες οι εμποροϋπάλληλοι

Με αυξημένη τη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή η εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας,ενόψει των αρχαιρεσιών,που θα διεξαχθούν από τις 12 έως τις 16 Μάρτη. Ο απολογισμός της απερχόμενης διοίκησης, καθώς και η εισήγησή της υπερψηφίστηκαν από τη συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων.

Διάχυτη εκφράστηκε η ανησυχία των εμποροϋπαλλήλων για το θέμα του ωραρίου και τη λεγόμενη "ιστορική συμφωνία", ενώ εκφράστηκε αποδοκιμασία προς τους εκπροσώπους της ΠΑΣΚΕ, οι οποίοι στις ομιλίες τους υπεραμύνθηκαν της συμφωνίας. Οι τελευταίοι έφτασαν στο σημείο να κατηγορήσουν τον πρόεδρο του σωματείου των εργαζομένων στο ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ ότι κατήγγειλε τη συμφωνία για το ωράριο, ενεργώντας πρωτοβουλιακά και υποκινούμενος από άλλες δυνάμεις! Ο συνδικαλιστής τόνισε ότι η συμφωνία αυτή καταδικάστηκε με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ του σωματείου και έχοντας προηγηθεί γενική συνέλευση των εργαζομένων της επιχείρησης.

Στη συνέλευση παραβρέθηκε εκ μέρους του Εργατικού Κέντρου Αθήνας ο Γ. Σκιαδιώτης,ο οποίος χαιρέτισε τους αγώνες των εργαζομένων στο εμπόριο για ανθρώπινο ωράριο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ