Παρασκευή 28 Μάρτη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εκδήλωση μνήμης του Νίκου Μπελογιάννη διοργανώνει σήμερα (12μ) η Πανσπουδαστική Κ. Σ. ΣΤΕΦ Αθήνας,στο μεγάλο αμφιθέατρο των ΤΕΙ. Θα προβληθεί η ταινία του Νίκου Τζίμα "Ο άνθρωπος με το γαρύφαλλο".Είσοδος ελεύθερη.

  • Τη Δευτέρα (8.30μμ), στην αίθουσα "Κίνηση" (Υπατείας 1β και Μητροπόλεως) της Πανελλήνιας Πολιτιστικής Κίνησης,θα πραγματοποιηθεί - σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αθηνών - ανοιχτή συζήτηση με θέμα: "Κινηματογράφος και λογοτεχνία".Ομιλητές οι: Βαγγέλης Αθανασόπουλος, Θανάσης Βαλτινός, Μαρία Κακαβούλα, Τάκης Παπαγιαννίδης, Δέσποινα Τομαζάνη, Νένη Ευθυμιάδη.
  • Τη Δευτέρα (7.30μμ), το Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Ηρακλείου Αττικής παρουσιάζει τον γνωστό δημοσιογράφο και εκδότη του παλιού, σπουδαίου περιοδικού "Θέατρο" Κώστα Νίτσο.Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Βίλλα Στέλλα (Σοφίας και Γαλήνης).
  • Την Κυριακή (11πμ, 5.30μμ) ο καραγκιοζοπαίχτης Θανάσης Σπυρόπουλος στο θεατράκι (Λαμπρινής και Ερσης 9, Γαλάτσι) θα παρουσιάσει τον "Πολύκροτο γάμο του Καραγκιόζη".
  • Την Κυριακή (11.30πμ) στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Μοσχάτου (πλ. Μεταμορφώσεως) ο καραγκιοζοπαίχτης Κ. Αθανασίου θα παρουσιάσει τον "Αθανάσιο Διάκο".

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ