Σάββατο 29 Μάρτη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Επαφών συνέχεια...

Ο Κ. Καραμανλής συναντήθηκε χτες με τον Γ. Σουφλιά και τον Δ. Αβραμόπουλο. Την επόμενη βδομάδα η εκλογή του νέου γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας

Συνέχισε τις επαφές του με τα στελέχη του κόμματος ο νέος πρόεδρος της ΝΔ, επιδιώκοντας έτσι να δείξει ένα πρόσωπο που "συνεργάζεται με όλα τα στελέχη χωρίς αποκλεισμούς". Χτες ο Κ. Καραμανλής επισκέφθηκε το "μεγάλο ηττημένο" της πρόσφατης αναμέτρησης, τον Γ. Σουφλιά και είχε μαζί του μία συνάντηση σε πολύ καλό κλίμα, όπως είπαν και οι δύο πλευρές. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο συζήτησαν για την πορεία και την πολιτική του κόμματος και ο Γ. Σουφλιάς διαβεβαίωσε τον νέο πρόεδρο ότι ο "καθένας θα δώσει ό,τι καλύτερο μπορεί για την αναγέννηση και την ανασυγκρότηση της ΝΔ". Στη συζήτηση δεν έγινε καμία συζήτηση για πιθανή αξιοποίηση του Γ. Σουφλιά σε κάποια ηγετική θέση και ο Γ. Σουφλιάς εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τις γενικές κατευθύνσεις για την πολιτική της ΝΔ που του ανέπτυξε ο νέος πρόεδρος. Ζήτησε από τον Κ. Καραμανλή η ΝΔ να ασκήσει υπεύθυνη πολιτική και συμφώνησε στην πολιτική των "ανοιχτών θυρών".

Χτες τον νέο πρόεδρο επισκέφθηκε και ο δήμαρχος Αθηνών, Δ. Αβραμόπουλος, που δεν είχε κρύψει τις ηγετικές του βλέψεις πριν την εκλογή του Κ. Καραμανλή. Ο δήμαρχος διαβεβαίωσε ότι θα παράσχει την "αμέριστη" στήριξή του, ενώ σε δηλώσεις του στον ΠΛΑΝΝΕΤ εκτίμησε ότι η εκλογή του Κ. Καραμανλή "ανοίγει το δρόμο για μία νέα γενιά ανθρώπων που θα δοκιμαστούν στην πράξη". Το βράδυ ο νέος πρόεδρος συναντήθηκε και με τον Γ. Βαρβιτσιώτη που ήταν ένας από τους πρωτεργάτες της υποψηφιότητάς του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ