Σάββατο 19 Απρίλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Ξεκινάει το φετινό πρόγραμμα εσωτερικού τουρισμού

Διακοπές με εκπτώσεις από 30%-50% επί των επίσημων τιμών προσφέρει το φετινό πρόγραμμα εσωτερικού τουρισμού του ΕΟΤ, που θα διαρκέσει μέχρι το Μάρτη του 1998. Φέτος συμμετέχουν 370 ιδιωτικές επιχειρήσεις (ξενοδοχεία, διαμερίσματα και ενοικιαζόμενα δωμάτια) όλων των κατηγοριών και από όλη τη χώρα. Μεταξύ αυτών, 171 ξενοδοχεία Α και Β κατηγορίας, 49 διαμερίσματα Α και Β κατηγορίας, 15 ΞΕΝΙΑ του ΕΟΤ, 14 οικήματα σε παραδοσιακούς οικισμούς, 13 κάμπινγκ του ΕΟΤ και 2 ιδιωτικά και 5 επιχειρήσεις με σκάφη αναψυχής, που προσφέρουν κρουαζιέρες σε προσιτές τιμές.

Προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα εσωτερικού τουρισμού είναι η κράτηση να γίνεται από ομάδα 4 τουλάχιστον ατόμων (ανεξάρτητα ύψους φορολογικής δήλωσης) και για 2 το λιγότερο διανυκτερεύσεις. Οι δικαιούχοι του προγράμματος, για να εξασφαλίσουν τη διαμονή τους στο κατάλυμα που επιθυμούν, θα πρέπει εγκαίρως να έρχονται σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπεύθυνο κρατήσεων του καταλύματος και να στέλνουν την προκαταβολή που θα τους ζητηθεί. Κατά την άφιξή τους, θα πρέπει να δηλώνουν την ιδιότητά τους σαν δικαιούχοι του προγράμματος.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον ΕΟΤ, στα κεντρικά (Σταδίου 4) ή στα περιφερειακά γραφεία του Οργανισμού, την Τουριστική Αστυνομία, καθώς και τις κατά τόπους νομαρχίες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ