Κυριακή 1 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΩΡΑΡΙΟ
Σταθερά ενάντια στην καταστρατήγηση

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, εμποροϋπάλληλοι και μικρέμποροι δήλωσαν και πάλι "παρών" στον αγώνα ενάντια στην οποιαδήποτε παράταση του ωραρίου τα Σάββατα - αλλά και τη Δευτέρα και την Τετάρτη - πραγματοποιώντας εξορμήσεις σε Κολωνάκι, Κηφισιά και Γλυφάδα.Ανάλογες εξορμήσεις έγιναν και στα πολυκαταστήματα "ΚΟΝΤΙΝΕΝΤ" και "ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ" στο Αιγάλεω.

Στις 4 το απόγευμα δεκάδες εμποροϋπάλληλοι και ΕΒΕ συγκεντρώθηκαν στη συμβολή των οδών Κανάρη και Ακαδημίας. Μοιράζοντας ανακοινώσεις πορεύτηκαν στην οδό Κανάρη και στη συνέχεια στους υπόλοιπους εμπορικούς δρόμους του Κολωνακίου. "Παρούσα" και μικρή δύναμη της Αστυνομίας, η οποία "προστάτευε" το μοναδικό κατάστημα που παρέμεινε ανοιχτό, αυτό του "Μαρινόπουλου".

Από το εμπορικό κέντρο της Κηφισιάς, ξεκίνησε η δεύτερη εξόρμηση εμποροϋπαλλήλων και μικρέμπορων, οι οποίοι μοίραζαν ανακοινώσεις και καλούσαν τους καταναλωτές να μην ψωνίζουν σε ένδειξη συμπαράστασης. Η συντριπτική πλειοψηφία των καταστημάτων είχε κλείσει. Εξαίρεση τα καταστήματα HONDOS,"Marks and Spenser","Καλογήρου" και "Καρούζος" που παρέμειναν ανοιχτά μέχρι τις 5.30μμ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ