Τρίτη 3 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΝΑΓΓΕΛΤΙΚΑ

Εκδηλώσεις του ΚΚΕ
  • Οι ΚΟ Ζωγράφου διοργανώνουν σήμερα Τρίτη 3 Δεκέμβρη στις 7 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ζωγράφου (Ανακρέοντος 60), συγκέντρωση - συζήτηση με θέμα τον προϋπολογισμό.
  • Ο Μ. Κωστόπουλος,βουλευτής του ΚΚΕ, αύριο Τετάρτη 4 Δεκέμβρη στις10 π.μ. θα πραγματοποιήσει περιοδεία και θα μιλήσει στη ΣΕΛΕΤΕ στο Ν. Ηράκλειο Αττικής.
  • Ο Ορ. Κολοζώφ,μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, θα πραγματοποιήσει, αύριο Τετάρτη 4 Δεκέμβρη,στις 10 π.μ., περιοδεία στην υπηρεσία μηχανογράφησης της "Ολυμπιακής".
  • Συνεστίαση διοργανώνει η ΝΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ το Σάββατο 14 Δεκέμβρη στο Δημοτικό Πάρκο Αγρινίου προς τιμήν των "78 χρόνων από την ίδρυση του ΚΚΕ & 50 χρόνων από την ίδρυση του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας". Στην εκδήλωση θα παραβρεθεί ο επίτιμος Πρόεδρος του ΚΚΕ Χαρίλαος Φλωράκης. Παράλληλα, την Κυριακή 15 Δεκέμβρη, στις 10 π.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Αγρινίου, η ΝΕ Αιτωλοακαρνανίας, διοργανώνει εκδήλωση για τα "50 χρόνια από την ίδρυση του ΔΣΕ" όπου θα μιλήσει ο Αριστείδης Θεοχάρης, στέλεχος του ΚΚΕ και γραμματέας της ΚΟ Αγρινίου την περίοδο 1945-46. Θα παραβρεθεί ο Χαρίλαος Φλωράκης.
Επ. Ειρήνης Κερατσινίου

Εκδήλωση, αφιερωμένη στην ειρήνη και στην τέχνη, διοργανώνει η Επιτροπή Ειρήνης Κερατσινίου,το Σάββατο 7 Δεκέμβρη,στο Πολιτιστικό Κέντρο "Μελίνα Μερκούρη" (Εμ. Μπενάκη 70, Αμφιάλη), κατά τη διάρκεια της οποίας θα τιμηθεί ο θεατρικός συγγραφέας Ιάκωβος Καμπανέλλης,με αναμνηστική πλακέτα, την οποία θα του προσφέρει ο πρόεδρος της ΕΕΔΥΕ, Ευάγγελος Μαχαίρας.Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, που θα περιλαμβάνει θέατρο, μουσική, χορό και τραγούδι, μαθητές των σχολείων της περιοχής θα δώσουν τα δικά τους μηνύματα για την ειρήνη. Η Επιτροπή καλεί όλους τους πολίτες και τους κατοίκους της περιοχής να παρευρεθούν για να "υψώσουμε τα μηνύματα της ειρήνης πάνω από "τις αυλές των θαυμάτων της πόλης μας"".

Η Επιτροπή Δημοψηφίσματος

Καθημερινά λειτουργούν τα γραφεία της Επιτροπής Δημοψηφίσματος για το Μάαστριχτ,που βρίσκονται στην οδό Κάνιγγος 27, 5ος όροφος, γραφεία 12 - 13, και παραμένουν ανοιχτά από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή και από 6 έως 9 μ.μ. Σε ένταση των προσπαθειών για τη συλλογή υπογραφών υποστήριξης της διενέργειας δημοψηφίσματος για τη Συνθήκη του Μάαστριχτ, καλεί η Επιτροπή Πρωτοβουλίας Αντιστασιακών Πειραιά.Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα πιο κάτω γραφεία:

ΠΕΙΡΑΙΑ: Φίλωνος 41 (9 π.μ. - 12 μ. και 6 μ.μ. - 8 μ.μ.) τηλ. 4124.696.

ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ: Κύπρου 68 (6 μ.μ. - 8 μ.μ.) τηλ. 4925.757.

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ: Ρέπουλη 16 (5 μ.μ. - 7.30 μ.μ.) τηλ. 4618.180.

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: Πόντου 46 (5 μ.μ. - 6 μ.μ.) τηλ. 4610.362.

Συνέλευση ΕΕΔΔΑ

Την 6η εκλογοαπολογιστική της συνέλευση πραγματοποιεί η Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης (ΕΕΔΔΑ). Η συνέλευση θα γίνει την Τετάρτη 9 Δεκέμβρη στις 5 μ.μ. στα γραφεία της ΟΤΟΕ (Βησσαρίωνος 9 και Σίνα, 4ος όροφος).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ