Κυριακή 18 Φλεβάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Ντροπή!

Φαίνεται πως δεν υπάρχουν όρια στο κυνήγι της ακροαματικότητας. Δεν υπάρχουν όρια στο κυνήγι της δημοσιότητας και της προβολής. Δεν υπάρχουν όρια στην ανευθυνότητα.

Τα ξεπέρασαν όσοι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο προσπάθησαν να εμπλακούν ως πρωταγωνιστές στην υπόθεση της πτώσης του ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού στα Ιμια. Πεδίο τους η εκπομπή του "ΣΚΑΪ" τα ξημερώματα του Σαββάτου. Πριν ακόμα υπάρξει οποιαδήποτε εκτίμηση από τους ειδικούς, έσπευσαν να βγάλουν συμπεράσματα, να κάνουν χαρακτηρισμούς, επιχείρησαν να φορτίσουν και πάλι επικίνδυνα το κλίμα. Πάνω στα σώματα των τριών αδικοχαμένων αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού στήνονται σώου και παίζονται κάθε είδους παιχνίδια, απροσδιόριστης σκοπιμότητας, τα οποία κάποιες στιγμές, δυστυχώς, νομιμοποιούνται και από την παρουσία του πατέρα του Π. Βλαχάκου, ενός από τους τρεις νεκρούς. Η εκπομπή για την οποία γίνεται λόγος αποτέλεσε πασαρέλα και για τον απερχόμενο αρχηγό του ναυτικού, Γ. Στάγκα, ο οποίος με τον πλέον ανεύθυνο τρόπο δέχτηκε να παίξει το ρόλο του δολώματος για τις ακροαματικότητες.

Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι αυτό που τους είπε πρώην υπουργός όταν κλήθηκε από το κανάλι να σχολιάσει τις εξελίξεις και να παρέμβει στην εκπομπή τηλεφωνικά: Ντροπή!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ