Τετάρτη 28 Φλεβάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Διακόσιες χιλιάδες για παρκάρισμα

Σε χοντρό χαράτσι υποβάλλει τους Πειραιώτες ο Λογοθέτης

Σε χαράτσωμα των πολιτών με 200.000 δρχ. το χρόνο οδηγεί η απόφαση της δημοτικής αρχής Λογοθέτη για την επί πληρωμή στάθμευση στους δρόμους της πόλης. Την καταγγελία κάνουν εργαζόμενοι, επαγγελματίες και γενικότερα κάτοικοι του Πειραιά, που συγκρότησαν τη Συντονιστική Επιτροπή Εργαζομένων, Επαγγελματιών και Κατοίκων κατά της επί πληρωμής στάθμευσης στον Πειραιά,με στόχο την κατάργηση αυτού του μέτρου.

Με ανακοίνωσή της η Επιτροπή τονίζει πως πρόκειται για ένα εισπρακτικό, αντιλαϊκό μέτρο, που δεν ευνοεί κανέναν, εκτός από το Δήμο Πειραιά και την ιδιωτική εταιρία "Σέλμο ΑΕ", που κερδίζουν από την ταλαιπωρία και την αφαίμαξη των πολιτών.

Το συγκεκριμένο μέτρο προβλέπει τη χορήγηση ειδικής κάρτας για στάθμευση στους δρόμους του Πειραιά και θα ισχύει κατά περιοχές. Αυτό σημαίνει ότι για να μετακινηθεί ο κάτοικος μιας συγκεκριμένης περιοχής σε άλλη, θα πρέπει να πληρώνει. Η Επιτροπή καλεί τους Πειραιώτες να παλέψουν ενάντια στο χαράτσι και για όποιον ενδιαφέρεται να επικοινωνήσει μαζί της υπάρχει η ταχυδρομική θυρίδα: 80638 - 18531 Πειραιάς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ