Κυριακή 3 Μάρτη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πόσα ξέρουν;

Δεν είναι επαρκώς και σωστά πληροφορημένοι, για τα προβλήματα στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, οι κοινοτικοί μας εταίροι και γι' αυτό άργησαν να αντιδράσουν και τήρησαν, γενικότερα, μια στάση "ίσων αποστάσεων", επαναλαμβάνουν μονότονα τις μέρες αυτές οι κυβερνητικοί αρμόδιοι. Αλλωστε, γι' αυτό και ο ο πρωθυπουργός της χώρας πήρε αράδα και επισκέπτεται τις πρωτεύουσες χωρών - μελών της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Για να τους ενημερώσει και, βέβαια, να αποκαλύψει και αναδείξει την επιθετική, επεκτατική και αντίθετη σε κάθε αρχή του Διεθνούς Δικαίου συμπεριφορά της γειτονικής μας χώρας.

Και, όμως, από τις 27 του Γενάρη, τρεις μέρες πριν την κορύφωση της κρίσης στην Ιμια, συνελήφθησαν στη Λέσβο, επειδή διενεργούσαν στρατιωτική κατασκοπία, οι στρατιωτικοί ακόλουθοι της Ιταλίας και της Ολλανδίας.

Μήπως οι "εταίροι" μας, όχι μόνο επαρκώς πληροφορημένοι είναι, αλλά και περισσότερα από μας ξέρουν και γι' αυτό... προηγούνται των γεγονότων;

Λέμε, μήπως, για να αναρωτηθούν οι αρμόδιοι και όλοι όσοι πιστεύουν τα περί λειψής ενημέρωσης. Εμείς είμαστε σίγουροι γι' αυτό και το καταγγείλαμε από την πρώτη στιγμή. Το γεγονός της κατασκοπίας απλώς μας επιβεβαίωσε.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ