Κυριακή 3 Μάρτη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εισαγόμενα "αυγά... Τουρκίας";

Τα συνιστά με επιστολή του ο γνωστός τραγουδιστής - και μάλιστα - βουλευτής Θεσσαλονίκης της ΝΔ Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης, που συστήνει και συγκεκριμένο εισαγωγέα...

"Αγαπητέ κύριε. Στην προσπάθειά μου να βοηθήσω και να συμβάλω στην αλληλοϋποστήριξη των εμπόρων της Θεσσαλονίκης, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ο κος Αλέκος Κοκκαλάς, τηλ: 754.666, 754.671 εισάγει αυγά από το εξωτερικό και θα μπορούσε μετά από επικοινωνία μαζί του, να αποτελέσει τον μελλοντικό προμηθευτή της επιχείρησής σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Με εκτίμηση ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Χ. Ψωμιάδης". Μάλιστα! Ο πλασιέ των εισαγόμενων αυγών (... Τουρκίας!;) από το συγκεκριμένο έμπορο της Θεσσαλονίκης είναι ο Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης, βουλευτής Α' Περιφέρειας Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας.... Η επιστολή του, που συνιστά για προμηθευτή καταστημάτων και εργαστηρίων ζαχαροπλαστικής το συγκεκριμένο έμπορο - εισαγωγέα αυγών, φέρει ημερομηνία 7.2.1996.

Φυσικό, λοιπόν, ήταν, αμέσως μόλις μαθεύτηκε η... "συστατική επιστολή" να... "πάρουν με τα αυγά" τον βουλευτή της ΝΔ Παναγιώτη Χ. Ψωμιάδη, οι πτηνοτροφικές επιχειρήσεις και πρώτα απ' όλους ο Σύνδεσμος Πτηνοτροφικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΠΕΕ). Ετσι, με επιστολή που υπογράφουν 36 πτηνοτροφικές οργανώσεις και επιχειρήσεις και απευθύνουν "προς τον κον Δημήτριο Βουδούρη, Πρόεδρο Συντονιστικού Συμβουλίου Νέας Δημοκρατίας ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ. Κοινοποιούμενη προς τους: Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, Πρόεδρο του Κόμματος της Ν. Δημοκρατίας, Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Πολιτικής Ανοιξης, Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ, Πρόεδρο ΣΥΝ, Εμπορικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και Ταμείο Εμπόρων Θεσσαλονίκης", τονίζουν συγκεκριμένα:

"Καταγγέλλουμε την ενέργεια του βουλευτή της ΝΔ της Α' Περιφέρειας Θεσ/νίκης Παναγιώτη Χ. Ψωμιάδη να συστήσει υπό την αιγίδα του κόμματος και της πολιτικής του ιδιότητας κάποιον ιδιώτη εισαγωγέα αυγών ονόματι κ. Α. Κοκκαλά για προμηθευτή καταστημάτων και εργαστηρίων ζαχ/κής σαν πολιτικά απερίσκεπτη, επιπόλαια, μη νόμιμη, αντιβαίνουσα στις πολιτικές πεποιθήσεις και αρχές της Νέας Δημοκρατίας. Ιδέες και αρχές που κατά κόρον υποστηρίζει και προβάλλει το κόμμα της ΝΔ. Επίσης, σαν αντιστρατεύουσα την προώθηση των εγχώριων προϊόντων και δη των αυγών. Ενέργεια που αντιτίθεται στα συμφέροντα της Πτηνοτροφίας, κλάδου ζωτικού της ελληνικής παραγωγικής οικονομίας που τα τελευταία χρόνια δίνει αγώνα επιβίωσης".

Μαζί επισυνάπτεται αντίγραφο της σχετικής επιστολής Ψωμιάδη και ο φάκελος που αυτή τοποθετήθηκε...

Αυτά είναι τα κατορθώματα του... πατριώτη βουλευτή της ΝΔ, να συνιστά για το καλό μας αυγά εισαγωγής κατά το γνωστό... "αυγά Τουρκίας"! Δε μένει παρά να εκτιμήσουν την προσφορά του οι ψηφοφόροι του Θεσσαλονικείς...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ