Παρασκευή 15 Μάρτη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Κλίμα ... παράκρουσης

Αν και δεν το δικαιολογούν οι "καιρικές συνθήκες", η παράταξη του "ΣΥΝ" έδωσε χτες συνέντευξη Τύπου, μέσα σε κλίμα... παράκρουσης.

Οι εκπρόσωποί του είπαν ότι διαφωνούν με τη σύμβαση, αλλά δεν την υπογράφουν, όχι επειδή θέλουν να διαχωρίσουν τη θέση τους, αλλά επειδή δεν υπογράφει ο γενικός γραμματέας..!

Εγκάλεσαν επίσης τον γενικό γραμματέα και την ΕΣΑΚ, επειδή εναντιώνονται στους θεσμούς με την άρνηση υπογραφής, αλλά οι ίδιοι - που σέβονται, κατά δήλωσή τους, τους θεσμούς - δεν υπογράφουν τη σύμβαση, παρόλο που η προηγούμενη έχει την υπογραφή της τότε αν. γενικής γραμματέα, στελέχους του "ΣΥΝ"..!

Κατηγόρησαν την ΕΣΑΚ ότι με την αποχώρησή της από την προηγούμενη συνεδρίαση της Ολομέλειας της διοίκησης της ΓΣΕΕ "διευκόλυνε" την ψήφιση του πλαισίου της σύμβασης από την... αυτοδύναμη όμως ΠΑΣΚΕ..!

Στο τέλος φτάσανε στο σημείο, μετά από ανακοίνωση της ΠΑΣΚΕ για ίσες ευθύνες ανάμεσα στο γραμματέα και τον αναπληρωτή του, που δεν υπογράφουν τη σύμβαση, να δηλώσουν - διά στόματος Στ. Λαιμού - ότι η ΠΑΣΚΕ κατηγορεί και τον "ΣΥΝ", προσφέροντας αντάλλαγμα στην ΕΣΑΚ για να συμφωνήσει αυτή στον ενωτικό γιορτασμό της Πρωτομαγιάς!

Είπαμε, παράκρουση!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ