Τετάρτη 20 Μάρτη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
χεράκια

ΑΠΕΡΓΟΥΝ αύριο και την Παρασκευή οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ, ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της επιχείρησης, για την υπεράσπιση των ασφαλιστικών δικαιωμάτων τους και για την υπογραφή ΣΣΕ 1996 (σελίδα 14).

ΚΟΛΟΝΕΣ μπετόν θα φυτευτούν στη θέση δέντρων στο πάρκο Ρηγίλλης. Ετσι αποφάσισε χτες το βράδυ η πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου Αθήνας(σελίδα 23).

ΑΝΑΣΑ πήραν πάντως χτες οι κάτοικοι γύρω από το οικόπεδο της Υπεραγοράς στον Πειραιά καθώς προς το παρόν ο Στ. Λογοθέτης δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει απόφαση για την τσιμεντοποίηση και αυτού του χώρου (σελίδα 23).

ΣΕΒΑΣΜΟ στις αξιώσεις των βιομηχάνων, επέδειξε χτες ο πρόεδρος της ΚΕΔΚΕ και ανακοίνωσε την απόφασή του να κάνει μαζί τους "μπίζνες" αμοιβαία επωφελείς... (σελίδα 22).

ΑΓΩΝΕΣ χρειάζονται για να ανατραπούν η εισοδηματική πολιτική της κυβέρνησης και τα σχέδια για τις ιδιωτικοποιήσεις, δηλώνουν οι εργαζόμενοι στους δήμους και τις κοινότητες που προετοιμάζονται για την απεργία τους στο τέλος του μήνα (σελίδα 22).

ΑΥΡΙΟ κρίνεται τελικά η τύχη ορισμένων κερδοφόρων δημοτικών επιχειρήσεων της Λάρισας που ακριβώς γιατί είναι κερδοφόρες ο δήμαρχος αποφάσισε να τις χαρίσει σε ιδιώτες (σελίδα 22).

ΙΣΟΤΗΣ ονομάζεται το καφενείο που ταυτόχρονα θα είναι και η έδρα της ιστορικής Εστίας Γυναικών στο Πέραμα. Αργά αλλά σταθερά ο σύλλογος κάνει αξιόλογα βήματα (σελίδα 32).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ