Τετάρτη 10 Απρίλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΠΟ
Κουκούλωσαν το "εθνικό" ρεζίλεμα

Με φανερή τη διάθεση να κλείσει το θέμα γρήγορα συζητήθηκε χθες η άδεια στους Δώνη, Ουζουνίδη από την Εθνική για το φιλικό με την Πορτογαλία. Το ΔΣ κάλυψε τον πρόεδρο της Τεχνικής Επιτροπής (ΤΕ) Λ. Σεϊτανίδη, αφού κατά πλειοψηφία έκρινε πως σωστά δόθηκε η άδεια. Η δήλωσή του πριν από μια εβδομάδα (τον είχαν θεωρήσει αποκλειστικά υπεύθυνο) ότι θα πει πολλά, μάλλον βοήθησε...

Από τη συζήτηση επιβεβαιώθηκε ότι ο πρόεδρος του ΠΑΟ είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τα περισσότερα μέλη της ΤΕ (είχε γράψει σχετικά ο "Ρ") εξασφαλίζοντας τη συναίνεσή τους. Παρά την προσπάθεια κάποιων, λοιπόν, να αποποιηθούν τις ευθύνες τους διά της σιωπής, αποδείχτηκε πως της απόφασης προηγήθηκαν... συνομιλίες.

  • Η Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας ζήτησε από την ΕΠΟ οι αγώνες της Εθνικής, για τα προκριματικά του Μουντιάλ 98, με Κροατία και Δανία να γίνουν στη Θεσσαλονίκη.
  • Η Πειθαρχική Επιτροπή αθώωσε τον ΠΑΟ για την απόφασή του να μεταδοθεί ο ημιτελικός κυπέλλου με την ΑΕΚ από το FILMNET χωρίς την άδεια της ΕΠΟ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ