Τετάρτη 10 Απρίλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΕΪ
Φουλ οι μηχανές για Ατλάντα

Ξεκίνησε στην Πάτρα η προετοιμασία της Εθνικής

Εκατό μέρες πριν την έναρξη των Ολυμπιακών της Ατλάντα το ελληνικό βόλεϊ ζει και αναπνέει με το όραμα της πρόκρισης της εθνικής ομάδας. Η ελληνική ομάδα βρίσκεται ήδη στην Πάτρα, όπου θα ολοκληρώσει το πρώτο μέρος της προετοιμασίας της. Οι διπλές καθημερινές προπονήσεις θα γίνουν στο Αθλητικό Μέλαθρο της Πάτρας, όπου θα γίνουν και οι αγώνες του προολυμπιακού τουρνουά. Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι τις 17 Απρίλη. Την επομένη η εθνική ομάδα θα αναχωρήσει για τη Γερμανία για το τετραεθνές τουρνουά, όπου θα αντιμετωπίσει πολύ ισχυρούς αντιπάλους, την Ολλανδία, τις ΗΠΑ και τη Γερμανία. Θα επιστρέψει στην Ελλάδα και στην Πάτρα για να συνεχίσει την προετοιμασία της. Στο διάστημα αυτό θα δώσει 5 - 6 φιλικά παιχνίδια με την Κούβα.

Στο μεταξύ ο Χιλμπέρτο Χερέρα αποφάσισε την οριστική παραμονή του Μπάεφ στην εθνική ομάδα, καθώς πιστεύει ότι μπορεί να ξεπεράσει τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει. Αντίθετα αποκλείστηκε και από το WORLD LEAGUE o Ηλίας Γραμματικόπουλος για λόγους υγείας.

  • Η ΕΟΠΕ αποφάσισε να μην τιμωρήσει τον Ν. Σαμαρά με ποινή αποκλεισμού αγωνιστικών ημερών, γιατί έκρινε ότι ο αποκλεισμός του από την Εθνική ήταν αρκετός.
  • Αλλάζει κανάλι το πρωτάθλημα βόλεϊ. Από τον ΣΚΑΪ μετακομίζει εκτός απροόπτου στην ΕΤ - 1. Σε σύσκεψη μεταξύ εκπροσώπων της ΕΡΤ και της ΕΟΠΕ αποφασίστηκε όπως κάθε Δευτέρα απόγευμα η ΕΤ - 1 καλύπτει ζωντανό το σπουδαιότερο αγώνα της αγωνιστικής. Η ΕΤ - 1 έχει αναλάβει την τηλεοπτική κάλυψη του προολυμπιακού τουρνουά της Πάτρας.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ