Τετάρτη 10 Απρίλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ξαναστέλνει τον Σαλιαρέλη στο σκαμνί

Μετά από αίτημα του Ολυμπιακού η Εισαγγελία Πειραιά άσκησε έφεση στην απόφαση για Ντέταρι

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα ξανακαθίσει ο Α. Σαλιαρέλης για την "υπόθεση Ντέταρι". Εφεση κατά της αθωωτικής απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πειραιά για τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κατέθεσε χτες ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Α. Μεταξάς.Νωρίτερα το πρωί τον είχαν επισκεφτεί στο γραφείο του, οι δικηγόροι του Ολυμπιακού και ο Χρ. Κλώτσας,μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ, υποβάλλοντάς του αίτημα επανεξέτασης της υπόθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας, μελέτησε τα πρακτικά της δίκης και ζήτησε την επανεκδίκαση της υπόθεσης κρίνοντας ότι το δικαστήριο εσφαλμένα εκτίμησε τα αποδεικτικά στοιχεία που προέκυψαν κατά την ακροαματική διαδικασία και ιδιαίτερα το έγγραφο της μεταγραφής των Ολεγκ Προτάσοφ και Γκενάντι Λιτόφτσενκο στον Ολυμπιακό από τη Διναμό Κιέβου, το οποίο φέρει την υπογραφή του τότε προέδρου της, Βίκτορ Βεσνιέφσκι που κατά την ΠΑΕ και την ανακοίνωσή της που εξέδωσε χθες το απόγευμα είναι πλαστή. Η Διναμό Κιέβου δεν το έχει αναγνωρίσει, υποστηρίζοντας ότι δεν πήρε ποτέ τα χρήματα για τη μεταγραφή των παικτών, τα οποία προέρχονταν από τα 2,8 εκατομμύρια δολάρια, που έδωσε στον Ολυμπιακό η ιταλική Μπολόνια για να πάρει τον Ούγγρο διεθνή Λάγιος Ντέταρι.Με αυτό το στοιχείο ο Ολυμπιακός υποστηρίζει ότι τα 2,5 εκατομμύρια δολάρια υπεξαιρέθηκαν από τον τότε πρόεδρό του. Η συνέχεια... του ντέρμπι Ολυμπιακού - Σαλιαρέλη στο ακροατήριο του Εφετείου Κακουργημάτων.

Οριστικά τέλος ο Γιουσκόβιακ

Σαν κύριοι έληξαν χτες τη συνεργασία τους μετά το τέλος της περιόδου ο Γιουσκόβιακ με τον Ολυμπιακό. Χθες ο Πολωνός φορ είχε συνάντηση με τον πρόεδρο Σωκράτη Κόκκαλη όπου από κοινού πάρθηκε η απόφαση. Ο Γιουσκόβιακ όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Γκλάντμπαχ. Πάντως ο Πολωνός διαβεβαίωσε τον Σ. Κόκκαλη ότι θα είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του και θα δώσει τον καλύτερο εαυτό στα επόμενα ματς ως τη λήξη του πρωταθλήματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ