Τετάρτη 24 Απρίλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ Αόριστες υποσχέσεις

Στο απώτερο μέλλον παρέπεμψε ο υφυπουργός Υγείας, Φρ. Παπαδέλης, τόσο την πλήρωση της κενής θέσης βοηθού μικροβιολόγου στο Κέντρο Υγείας Βόνιτσας, όσο και την παραχώρηση ασθενοφόρου. Το θέμα έφερε στη Βουλή με ερώτησή του ο βουλευτής του ΚΚΕ Σπ. Στριφτάρης.Ο Σπ. Στριφτάρης επισήμανε ότι στο παρελθόν υπήρχε μικροβιολόγος στο Κέντρο Υγείας που μετατέθηκε στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας για λόγους που όπως σημείωσε δε σχετίζονται με τις ανάγκες του Νοσοκομείου και αυτή που παρέμεινε στο Κέντρο Υγείας παρά τις τεράστιες προσπάθειες πού καταβάλει δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες μίας περιοχής 20.000 ανθρώπων. Ακολούθως πρόσθεσε ότι ενώ στο παρελθόν υπήρχε ασθενοφόρο μεταφέρθηκε. Γεγονός που έχει προκαλέσει στους κατοίκους δικαίως το αίσθημα ότι αδικούνται.

Ο Φρ. Παπαδέλης αν και αναγνώρισε την ύπαρξη προβλήματος, παρέπεμψε τη λύση του στο μέλλον, λέγοντας ότι με τις προσεχείς προσλήψεις, που δεν προσδιόρισε πότε θα γίνουν, θα πληρωθεί η θέση της βοηθού μικροβιολόγου, ενώ όταν το Νοσοκομείο του Αγρινίου πάρει τρίτο ασθενοφόρο, θα το παραχωρήσει στο Κέντρο Υγείας Βόνιτσας.

Σχολιάζοντας την απάντηση του υφυπουργού ο Σπ. Στριφτάρης εξέφρασε έντονες επιφυλάξεις για το κατά πόσο θα πραγματοποιηθούν τα υποσχεθέντα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ