Τετάρτη 15 Μάη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
χεράκια

ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΝΤΑΙ οι εμποροϋπάλληλοι και οι ιδιωτικοί υπάλληλοι, ενόψει της κλαδικής απεργίας στις 29 Μάη και με στόχο την προβολή και διεκδίκηση των κοινών τους αιτημάτων (σελίδα 16).

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ τώρα! Αυτό είναι το κάλεσμα της Συντονιστικής Επιτροπής των φορέων του Κερατσινίου που από σήμερα αρχίζουν ένα νέο κύκλο κινητοποιήσεων. Στόχος, να μη περάσει η επικίνδυνη για όλο τον Πειραιά απόφαση της κυβέρνησης για επαναλειτουργία, μετά από 15 χρόνια παύσης, του εργοστασίου της ΔΕΗ (σελίδα 24).

ΔΥΝΑΜΙΚΗ είναι από την πρώτη στιγμή η αντίδραση των εργαζομένων στο Δήμο Αναργύρων, στην προσπάθεια της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου να εκχωρήσει την αποκομιδή των απορριμμάτων σε ιδιωτική επιχείρηση (σελίδα 24).

ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΗ στάση εμφανίζεται να κρατά ο δήμαρχος Αθηναίων στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων. Οτι όμως δε λέει ο δήμαρχος, το λένε οι "λοχαγοί" του και αυτό που, τελικά, λένε, περί καύσης, είναι άκρως επικίνδυνο για το λεκανοπέδιο (σελίδα 24).

ΠΡΟΦΕΣΤΙΒΑΛΙΚΕΣ εκδηλώσεις της ΚΝΕ στο ΤΕΙ Αθήνας, Πάντειο και Κέρκυρα. Μεθοδεύσεις παρεμπόδισης της εκδήλωσης στο ΤΕΙ από τον πρόεδρο του Ιδρύματος (σελίδα 22).

ΜΑΖΙΚΗ και δυναμική πορεία έκαναν χτες το πρωί οι μαθητές του 1ου ΤΕΛ Δραπετσώνας - Κερατσινίου στη Νομαρχία του Πειραιά, διαμαρτυρόμενοι για τις ελλείψεις, που υπάρχουν στο σχολείο τους (σελίδα 22).

ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ δικαίωμα για την επίγεια εξυπηρέτηση των αεροσκαφών ξένων εταιριών συνεχίζει να το έχει μόνο η "Ολυμπιακή", σύμφωνα με απόφαση του ΣτΕ (σελίδα 22).

ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ έντασης της αστυνόμευσης κινείται το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος με το οποίο όχι μόνο νομιμοποιούνται οι εταιρίες "σεκιούριτι", αλλά τους δίνεται η δυνατότητα να έχουν όπλα (σελίδα 26).

ΝΕΟ σύστημα κατάταξης στο Πυροσβεστικό Σώμα παρουσίασε χτες ο υπουργός Δημόσιας Τάξης (σελίδα 26).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ