Κυριακή 9 Ιούνη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδικά συλλαλητήρια την Πέμπτη

Την πρώτη απάντηση στα ψίχουλα της κοινωνικής αναισθησίας εισέπραξε ό ίδιος ο πρωθυπουργός, Κ. Σημίτης, την Παρασκευή, στη Θεσσαλονίκη, από τη Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, που του παρέδωσε υπόμνημα στο οποίο τονίζει ότι οι συνταξιούχοι δε ζητούν ελεημοσύνη.

Την Πέμπτη, η κυβέρνηση θα πάρει πανελλαδική απάντηση από τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους, με συλλαλητήρια που θα διοργανώσουν τα Εργατικά Κέντρα, σε συνεργασία με τις συνταξιουχικές οργανώσεις σε όλες τις πόλεις. Η ΓΣΕΕ έχει κηρύξει τρίωρη πανελλαδική στάση εργασίας (10 πμ - 1μμ) και καλεί τους εργαζόμενους να πάρουν μαχητικά μέρος στα συλλαλητήρια. Στην Αθήνα, η συγκέντρωση θα γίνει στην πλατεία Κάνιγγος, ώρα 10 πμ.

Το Εργατικό Κέντρο Αθήνας και η Ομοσπονδία Συλλόγων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων Ελλάδας, με ανακοινώσεις τους, δηλώνουν ότι παίρνουν μέρος στις τρίωρες στάσεις εργασίας, εκφράζουν τη συμπαράστασή τους στους αγώνες των συνταξιούχων και καλούν τους εργαζόμενους να πάρουν μέρος στα συλλαλητήρια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ