Παρασκευή 14 Ιούνη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ
Επόμενος σταθμός η Αθήνα

Την Τετάρτη 19 Ιούνη, στις 8.30 μμ, στο Πεδίον του Αρεως, με ομιλήτρια την ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα

Συνεχίζεται η πλατιά Πολιτική Εξόρμηση ενημέρωσης των εργαζομένων που πραγματοποιεί το ΚΚΕ, με στόχο την πλατύτερη ενημέρωση των εργαζομένων και του λαού για τις αποφάσεις του 15ου Συνεδρίου, το δρόμο της οικοδόμησης του αντιιμπεριαλιστικού αντιμονοπωλιακού δημοκρατικού μετώπου στην προοπτική του σοσιαλισμού. Στο επίκεντρο της Εξόρμησης, βρίσκονται επίσης τα καυτά και επίκαιρα λαϊκά προβλήματα, της απασχόλησης και του ασφαλιστικού, της υγείας και της παιδείας, της οικονομίας και των κινδύνων που διατρέχει η ειρήνη στην περιοχή μας από την υλοποίηση των σχεδίων της "Νέας Τάξης".

Επόμενος σταθμός της Πανεξόρμησης είναι η εκδήλωση που θα γίνει την Τετάρτη 19 Ιούνη στις 8.30 μ.μ. στο Πεδίον του Αρεως, με ομιλήτρια την ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.Ηδη, οι οργανώσεις της Αθήνας προετοιμάζονται πυρετωδώς για τη μεγάλη συγκέντρωση. Στα πλαίσια αυτά, οι κομμουνιστές της Αθήνας έχουν αποδυθεί σε μια πανεξόρμηση προπαγάνδισης της εκδήλωσης. Ηδη, πραγματοποιούνται συνεδριάσεις ΚΟΒ για την καλύτερη κινητοποίηση των μελών, των οπαδών και φίλων του Κόμματος. Στην κατεύθυνση αυτή, επιστρατεύονται όλες οι μορφές προπαγάνδισης: αφισοκολλήσεις, αεροπανό, περιοδείες με μεγάφωνα σε συνοικίες. Ακόμα έχει, ήδη, ξεκινήσει η διανομή του καλέσματος, που εξέδωσε η ΚΟΑ σε συνοικίες, αλλά και σε εξορμήσεις στους τόπους δουλιάς. Οι κομμουνιστές της Αθήνας, οπλισμένοι από τις αποφάσεις του 15ου Συνεδρίου, είναι αποφασισμένοι να φέρουν σε επαφή όλο και περισσότερους εργαζόμενους με τη διέξοδο που προβάλλει άλλη μια φορά το ΚΚΕ με τις αποφάσεις του 15ου Συνεδρίου του, με τον επίκαιρο και άμεσο στόχο για τη συγκρότηση του αντιμονοπωλιακού αντιιμπεριαλιστικού δημοκρατικού μετώπου πάλης.

  • Ηδη, ξεκίνησαν οι προετοιμασίες και στη Θεσσαλονίκη, που θα πραγματοποιήσει τη δική της συγκέντρωση την Τρίτη 25 Ιούνη, με ομιλητή τον επίτιμο Πρόεδρο του Κόμματος, Χαρίλαο Φλωράκη.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ