Παρασκευή 21 Ιούνη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
"ΕΥΡΩ '96"
Ακλόνητος ο Σάκι

Παραμένει στη θέση του παρά την οργή του Τύπου και των φιλάθλων για τον αποκλεισμό της Ιταλίας

Παρά τις περί του αντιθέτου κρίσεις, ο αποκλεισμός της Ιταλίας από τη συνέχεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος δε θα στοιχίσει στον Αρίγκο Σάκι τη θέση του. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο πρόεδρος της ιταλικής Ομοσπονδίας και ισχυρός άνδρας του ποδοσφαίρου στη γειτονική μας χώρα, Αντόνιο Ματαρέζε.

Την άποψή του πάντως δεν την ασπάζονται οι φίλαθλοι και τα ΜΜΕ στην Ιταλία. Αμφότερες οι πλευρές επιτίθενται στον Σάκι, τον οποίο θεωρούν μοναδικό υπεύθυνο, λόγω επιλογών, για τον αποκλεισμό της ομάδας. "Οι "Ατζούρι" δικαιούνται να έχουν το κεφάλι ψηλά, ο Σάκι όχι", είναι ένας χαρακτηριστικός τίτλος της "Γκαζέτα ντελο Σπορ".

Από την πλευρά του ο τεχνικός της "Σκουάντρα Ατζούρα" δηλώνει πως δε σκέφτηκε ούτε λεπτό να παραιτηθεί, συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές του και επισήμανε πως καθοριστικό σημείο, αναφορικά με την εξέλιξη του αγώνα ήταν η απώλεια του πέναλτι. "Ξέρω ότι έχω στη διάθεσή μου πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και πολύ καλά παιδιά. Με βάση την απόδοσή μας δεν αξίζαμε τον αποκλεισμό από τα προημιτελικά. Αυτό το λάθος (σ.σ. το χαμένο πέναλτι) μας έκοψε τα πόδια για το υπόλοιπο παιχνίδι", ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο Τζιανφράγκο Τζιόλα απαρηγόρητος για την απώλεια του πέναλτι, δήλωσε με δάκρυα στα μάτια: "Είναι πολύ θλιβερή μέρα για μένα. Είναι δύσκολο να αντέξεις τόσα χτυπήματα. Παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο στη διοργάνωση και παρ' όλα αυτά πρέπει να γυρίσουμε στα σπίτια μας".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ