Παρασκευή 21 Ιούνη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Αγωνία για Πρέλεβιτς - Στογιάκοβιτς

Δεν υπέγραψε ο πρώτος. Απειλεί να φύγει ο δεύτερος

Το σίριαλ ΠΑΟΚ - Μπάνε Πρέλεβιτς δεν έχει τελειωμό... Χτες ο παίκτης ειδοποίησε τους ανθρώπους του ΤΑΚ ότι από Δευτέρα θα τα ξαναπούν αφού θέλει να ηρεμήσει το Σαββατοκύριακο. Στους όρους του "Τίγρη" για τις εκ νέου επαφές από βδομάδα, να είναι παρών και ο γενικός αρχηγός Βασίλης Οικονομίδης. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, η ανανέωση του συμβολαίου του αρχηγού παρουσίασε εμπλοκή και το όλο θέμα κρέμεται σε μία κλωστή.

"Σύννεφα" στον ορίζοντα του ΠΑΟΚ και για τον Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς που διά μέσου του πατέρα του ζητάει τον "ουρανό με τα άστρα". Ο μπαμπάς απαίτησε ετήσιες αποδοχές ενός εκατομμυρίου δολαρίων τη στιγμή που ο παίκτης έχει πενταετές συμφωνητικό με συνολικό κόστος 350.000 δολάρια... Σε αντίθετη περίπτωση απείλησε ότι θα πάρει τον γιο του και θα φύγει...

Και κάτι ευχάριστο. Για δύο χρόνια θα είναι προπονητής στην ομάδα της Θεσσαλονίκης ο Γάλλος Μισέλ Γκομέζ. Ο κόουτς υπέγραψε το συμβόλαιό του με αμοιβή 700.000 δολάρια.

  • Στην Αμερική θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Ηρακλή. Εκεί θα δώσει πολλά σπουδαία φιλικά με ομάδες του ΝΒΑ, μεταξύ άλλων τους Σαν Αντόνιο Σπερς, περσινούς πρωταθλητές.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ