Παρασκευή 21 Ιούνη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Διετές συμβόλαιο ο Μπάγεβιτς

Και με τη... βούλα πλέον ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι προπονητής του Ολυμπιακού για τα επόμενα δύο χρόνια τουλάχιστον. Με μια λακωνική ανακοίνωση η ΠΑΕ έκανε γνωστή και επίσημα τη συνεργασία με τον Ντούσκο. Αυτή αναφέρει: "Υπεγράφη σήμερα συμβόλαιο συνεργασίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός με τον προπονητή Ντούσαν Μπάγεβιτς. Η διάρκεια του συμβολαίου είναι διετής, με δικαίωμα ανανέωσης και των δύο πλευρών, για ένα ακόμη χρόνο".

Ομως η χτεσινή μέρα ήταν των... ανακοινώσεων για την Πειραϊκή ΠΑΕ που εκ των υστέρων όμως δήλωσε πως δεν ενδιαφέρεται για τον Ντέμη Νικολαϊδη, που ήδη όμως είχε συμφωνήσει με την ΑΕΚ... Μεταξύ άλλων αναφέρεται: "Η ΠΑΕ Ολυμπιακός μέσα στα πλαίσια της αναδιοργάνωσης του ποδοσφαιρικού τμήματος, γνωστοποιεί ότι δεν ενδιαφέρεται πλέον για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα Ντέμη Νικολαϊδη".

Οσον αφορά το μεταγραφικό παζάρι αναθερμάνθηκε τις τελευταίες μέρες το ενδιαφέρον για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς του Ερυθρού Αστέρα. Ο παίκτης που είναι στην εκτίμηση του Μπάγεβιτς αναμένει στο... ακουστικό του και σίγουρα θα αποτελέσει αν μη τι άλλο εναλλακτική λύση για την ερυθρόλευκη άμυνα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ