Παρασκευή 21 Ιούνη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Το δίλημμα Μοντάλι

Συζητά σήμερα με Ολυμπιακό, αλλά σκέφτεται και την Ιαπωνία

Κρίσιμη αναμένεται η συνομιλία που θα έχει σήμερα ο Ιταλός προπονητής Πάολο Μοντάλι με τους διοικούντες του Ολυμπιακού. Ο Μοντάλι ήρθε χτες στην Ελλάδα, δεν έκρυψε όμως ότι βρίσκεται σε δίλημμα καθώς έχει και πρόταση από την Ιαπωνία για να αναλάβει την εθνική της ομάδα. Ο 36χρονος τεχνικός δήλωσε χτες στο αεροδρόμιο ότι θέλει να δουλέψει στον Ολυμπιακό, αλλά έχει πρόταση και από την Ιαπωνία. Σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα "Γκατζέτα Ντελο Σπορ", ο Μοντάλι αναφέρει ότι θα μπορούσε να συνδυάσει Ολυμπιακό και Ιαπωνία, παραμένοντας στην Ελλάδα μέχρι τον Απρίλη και πηγαίνοντας το Μάη στην Απω Ανατολή. Οσον αφορά τους μεταγραφικούς του στόχους αποκάλυψε ότι θέλει τους Μπλανζέ ή Στορκ για τη θέση πασαδόρου, τους Χελντ και Σάντσιν για κεντρικούς, ενώ ψάχνει ένα διαγώνιο και ακόμα έναν Ιταλό παίκτη (από τους Πετρέλι, Μασιαρέλι, Βερνιάγκι). Σύμφωνα όμως με πληροφορίες ο Μπλανζέ έχει υπογράψει στη γερμανική Μόερς.

Ο Μοντάλι αν υπογράψει θα έχει στη διάθεσή του και τον Ανδρ. Θεοδωρίδη, αφού χτες η δευτεροβάθμια επιτροπή με ψήφους 4 - 1 απέρριψε το αίτημά του να μείνει ελεύθερος. Ο παίκτης φέρεται αγανακτισμένος από την απόφαση και ίσως καταφύγει στα πολιτικά δικαστήρια.

Σερβίς στο μπιτς βόλεϊ

Το εναρκτήριο σερβίς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μπιτς Βόλεϊ '96 δίνεται σήμερα στις εγκαταστάσεις του ΕΟΤ στη Βάρκιζα. Το φετινό πρωτάθλημα αποτελείται από έξι τουρνουά. Τα τρία θα γίνουν στη Βάρκιζα και από ένα σε Χανιά, Γλυφάδα και Αμαλιάδα. Οι τελικοί θα μεταδίδονται κάθε Κυριακή από τον ΑΝΤ - 1. Στο πρώτο τουρνουά έχουν δηλώσει συμμετοχή 33 δυάδες στους άνδρες και 11 στις γυναίκες.

  • Για τους φίλους του μπιτς βόλεϊ κυκλοφόρησε και φέτος ο οδηγός μπιτς βόλεϊ που περιέχει την ιστορία Πανελληνίων, Πανευρωπαϊκών και Παγκόσμιων Πρωταθλημάτων, τους κανονισμούς και τους κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ