Τετάρτη 26 Ιούνη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Διακοπές νερού

Διακοπές της παροχής νερού θα σημειωθούν σε αρκετές περιοχές του Λεκανοπεδίου τις επόμενες μέρες, επειδή, όπως ανακοίνωσε χτες η ΕΥΔΑΠ, είναι απαραίτητο να γίνουν διάφορες τεχνικές εργασίες στο δίκτυο ύδρευσης. Συγκεκριμένα:

  • Γενική διακοπή της παροχής νερού θα σημειωθεί την Πέμπτη 27 Ιούνη από τις 9 το πρωί έως τις 4.30 το απόγευμα στο Πανόραμα Βούλας και συγκεκριμένα στο δίκτυο της περιοχής που περικλείεται από τους δρόμους: Πρ. Πέτρου - Βουτυρά - Προόδου - Πειραιώς - Καστελόριζου - Ζακύνθου - Χειμάρας - Αργυρόκαστρου - Απόλλωνος - Ηφαίστου - Αρεως - Ερμού - Πρ. Πέτρου.
  • Ανεπάρκεια ή και πλήρης διακοπή της παροχής νερού θα σημειωθεί από τις 9 το βράδυ της Πέμπτης 27 Ιούνη έως τις 8 το πρωί της Παρασκευής 28 Ιούνη στις περιοχές της Νέας Σμύρνης (γύρω από τα νεκροταφεία), Αγίου Δημητρίου και Ανω Καλαμακίου.
  • Ανεπάρκεια ή και πλήρης διακοπή της παροχής νερού θα σημειωθεί από τις 9 το βράδυ του Σαββάτου 29 Ιούνη ως τις 8 το πρωί της Κυριακής 30 Ιούνη στις περιοχές Καλλίπολη, Χατζηκυριάκειο και Καστέλα του Πειραιά,καθώς και σε όλους τους υψηλούς ορόφους των υπόλοιπων περιοχών του δήμου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ