Τρίτη 9 Ιούλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
χεράκια

ΑΠΕΡΓΟΥΝ σήμερα, Τρίτη, πανελλαδικά οι εργαζόμενοι στις τουριστικές σχολές για οικονομικά και θεσμικά τους αιτήματα (σελίδα 10).

ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ Κέντρο Λευκάδας και το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας αποκαλύπτουν τον αντεργατικό χαρακτήρα του νομοσχεδίου για την... ανεργία και καλούν την κυβέρνηση να το αποσύρει (σελίδα 11).

ΣΤΑ ΔΥΟ ή τρία χωριά του Εβρου, που εντοπίστηκε αρχικά, φαίνεται να περιορίζεται η περιοχή στην οποία "χτύπησε" ο αφθώδης πυρετός (σελίδα 18).

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ μειωμένες παρουσιάζονται φέτος οι εξαγωγές οπωροκηπευτικών εποχής, έναντι της αντίστοιχης περσινής περιόδου (σελίδα 18).

ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ αύριο ο παιδοκτόνος της Κηφισιάς. Χτες, ο εισαγγελέας του απήγγειλε κατηγορίες για ανθρωποκτονία, περιύβριση νεκρού και οπλοχρησία(σελίδα 18).

ΣΥΜΦΩΝΑ με απόφαση του ΣτΕ, ακόμη και οι ιδιωτικές δασικές εκτάσεις δεν μπορούν να εκχερσωθούν και πρέπει να κρίνονται αναδασωτέες (σελίδα 19).

ΣΤΟΥΣ 40 βαθμούς έφτασε χτες η θερμοκρασία, αλλά ευτυχώς οι ατμοσφαιρικοί ρύποι κυμάνθηκαν σε μέτρια επίπεδα (σελίδα 19).

ΣΟΒΑΡΑ προβλήματα έχουν προκύψει στο πολυδιαφημιζόμενο "Πολιτιστικό Δίκτυο Πόλεων", τα οποία παραδέχτηκε χτες και ο υπουργός Πολιτισμού, Στ. Μπένος, με αφορμή τη συνέντευξη Τύπου για τη Διεθνή Συνάντηση Μουσικού Θεάτρου στο Βόλο (σελίδα 21).

ΕΤΟΙΜΗ σήμερα η Εθνική ομάδα μπάσκετ, για το μεγάλο υπερατλαντικό ταξίδι. Η απειλή για αποχή από τους Ολυμπιακούς Αγώνες δεν ήταν παρά ένα ξαφνικό καλοκαιρινό μπουρίνι. Το ελληνικό μπάσκετ και η υπεράσπιση των συμφερόντων του πέρασε σε δεύτερη φάση και πιο συγκεκριμένα στις γενικόλογες υποσχέσεις για τερματισμό των ελληνοποιήσεων (σελίδα 27).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ