Τρίτη 23 Ιούλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ,η παραδεισένια ομορφιά του τοπίου. Από την άλλη, το σκοτεινό έρεβος των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι όλο το χρόνο και οι τουρίστες στους καλοκαιρινούς μήνες. Η αντίθεση φανερή στα μάτια της αντιπροσωπείας του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Γ. Θεωνά, ευρωβουλευτή, που περιόδευσε το Σαββατοκύριακο στα νησιά των Βόρειων Σποράδων (σελίδα 14).

ΣΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΑ,την περιοχή όπου "χτυπά η καρδιά της εργατικής τάξης της Πάτρας", άνοιξε αυτή τη φορά τα φτερά του το 22ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - "Οδηγητή". Η πλατεία Ελευθερίας στα Προσφυγικά γέμισε από νιάτα, χρώματα και μουσική, μα και από πρόσωπα νέων ανθρώπων, αποφασισμένων να παλέψουν για ένα καλύτερο μέλλον, που - όπως οι ίδιοι λένε - "δε χωρά στις μικρές αγγελίες" (σελίδα 16).

ΣΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ Ακυρωτικό Δικαστήριο κατέθεσαν χτες αίτηση αναστολής και ακύρωσης της οικοδομικής άδειας 27 πολίτες, οι οποίοι είναι ένοικοι, ιδιοκτήτες και περίοικοι της πολυκατοικίας που βρίσκεται δίπλα στο Μέγαρο Μουσικής και ζητούν να ακυρωθεί ως παράνομη η οικοδομική άδεια (σελίδα 17).

ΜΑΖΙΚΗ απαίτηση η σωτηρία του Γεντί Κουλέ. Οκτώ ραδιοφωνικοί σταθμοί της Θεσσαλονίκης εξέπεμψαν χτες κοινό πρόγραμμα για την υπεράσπιση του ιστορικού μνημείου. Ερώτηση του ΚΚΕ για τη διάσωση του Αρχείου των φυλακών (σελίδα 19).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ