Σάββατο 17 Αυγούστου 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις για τα 50χρονα του ΔΣΕ
  • Εκδήλωση - μνημόσυνο, αφιερωμένη στα 50 χρόνια από την ίδρυση του ΔΣΕ, θα γίνει την Κυριακή 18 Αυγούστου,στις 10 π.μ. στην Κοινότητα Σαϊδόνας της Μεσσηνιακής Μάνης. Την εκδήλωση διοργανώνουν από κοινού οι αντιστασιακές οργανώσεις, η κοινότητα και ο Σύλλογος Σαϊδονιτών Αθήνας. Στο μνημόσυνο προς τιμήν των ηρωικών νεκρών της Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, θα δοθεί τιμητική πλακέτα στην αντιπροσωπεία της ΠΕΑΕΑ.
  • Κοινή εκδήλωση, αφιερωμένη στα 50χρονα του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, διοργανώνουν οι ΝΕ Αρκαδίας και Λακωνίας του ΚΚΕ στον Αγιο Βασίλη Κυνουρίας,το Σάββατο 24 Αυγούστου στις 6 μ.μ. Θα μιλήσει ο Δήμος Λεβεντάκος, μέλος του Γραφείου Περιοχής Αν. Πελοποννήσου και γραμματέας της ΝΕ Λακωνίας. Για τη συγκεκριμένη εκδήλωση η ΠΕΑΕΑ δρομολογεί πούλμαν, τα οποία θα ξεκινήσουν το Σάββατο 24.8.96 και ώρα 8πμ από την πλατεία Κάνιγγος. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το τηλ: 8234.296.
  • Η Επιτροπή Περιοχής Αν. Στερεάς του ΚΚΕ, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 50 χρόνων από την ίδρυση του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, διοργανώνει την Κυριακή 25 Αυγούστου στις 11 π.μ. ειδική εκδήλωση στη Λιλαία της Κάτω Αγόριανης Παρνασσού, γενέτειρα του ήρωα του ΔΣΕ Διαμαντή."Η εκδήλωση αυτή, τονίζουν οι διοργανωτές, έχει σκοπό να αποδοθεί φόρος τιμής στους αγωνιστές εκείνης της περιόδου και να υπογραμμιστεί το νόημα του δίκαιου - πατριωτικού και ηρωικού αγώνα του ΔΣΕ, που εξέφραζε την τιμή, αξιοπρέπεια και το αδούλωτο πνεύμα του λαού μας απέναντι στη νέα κατοχή που επέβαλαν οι Αγγλοαμερικάνοι ιμπεριαλιστές και οι ντόπιοι συνεργάτες τους". Στην εκδήλωση θα μιλήσει μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ