Σάββατο 24 Αυγούστου 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
χερακια

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ για διεθνές έγκλημα. Η περίπτωση των παιδεραστών, με "πρωταγωνιστή" τον Μαρκ Ντιτρού, δεν εντάσσεται στο πλαίσιο μιας κλασικής περίπτωσης παιδεραστίας, αλλά σε ευρύτερο δίκτυο διακίνησης και σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιών (σελίδα 8).

ΚΡΑΤΙΚΗ βάρβαρη επίδειξη δύναμης στη Γαλλία. Με ρόπαλα και δακρυγόνα ποδοπάτησε η Αστυνομία τους 300 μετανάστες και εκείνους που τους συμπαραστέκονταν (σελίδα 9).

ΤΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ 2.100 δασκάλων, 221 νηπιαγωγών και 2.317 καθηγητών ανακοίνωσε χτες το υπουργείο Παιδείας (σελίδα 16).

ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ μέρος όλοι οι αγρότες στο πανθεσσαλικό αγροτικό συλλαλητήριο της 5ης Σεπτέμβρη, καλεί η ΕΑΣ Καρδίτσας. Πανθεσσαλική σύσκεψη την ερχόμενη Τρίτη για την καλύτερη προετοιμασία της κινητοποίησης (σελίδα 17).

ΤΗΝ ΑΡΣΗ της καραντίνας που είχε επιβληθεί στην Ελλάδα λόγω του αφθώδους πυρετού, αποφάσισε η Μόνιμη Κτηνιατρική Επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Στο μεταξύ, ξεπέρασε τις 20.000 ο αριθμός των θανατωθέντων ζώων στον Εβρο (σελίδα 17).

ΜΠΟΡΕΙ φέτος το ΥΠΠΟ μέσω του Πολιτιστικού Δελτίου να χρηματοδοτεί διπλάσιες τοπικές εκδηλώσεις, αλλά ύστερα από 20 χρόνια ο Δήμος Ιθάκης, και πιο συγκεκριμένα ο δημοτικός φορέας "Ο Φήμιος", δεν παίρνει δραχμή! (σελίδα 19).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ