Σάββατο 24 Αυγούστου 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Μα τι άλλο να πει;

Απλό ερώτημα: Τι άλλο πρέπει να πει αυτός ο Σημίτης για να καταψηφιστεί; "Παροχές μηδέν" είπε, περικοπές είπε κι οι αγγλικές εφημερίδες γράφουν ότι θα επέλθει πρωτοφανής λιτότητα στην Ελλάδα.

***

Είπαμε ότι αντιτίθεται στην προηγούμενη λογική Παπανδρέου, αλλά να κάνει το "Ακόμα καλύτερες μέρες"... "Ακόμα χειρότερες μέρες" είναι πλέον εμμονή.***

Πιο απλές και πιο εύληπτες εξηγήσεις της πολιτικής που θα ακολουθήσει, μπορούν να αναζητηθούν πλέον μόνο στο πεδίο της βωμολοχίας.

***

Οταν μιλάει πού απευθύνεται; Στις μάζες ή στους... μαζοχιστές;

***

Εκτός πια αν υπάρχουν ψηφοφόροι, που ενώ ο Σημίτης τους τα λέει κατάμουτρα... δεν τον πιστεύουν! "Είναι δυνατόν να κάνει ακόμα χειρότερα τα πράγματα;" σκέφτονται. Είναι και παραείναι!

***

Αλλωστε το 'χει αποδείξει και ως υπουργός Βιομηχανίας. Οταν ανέλαβε δημόσιες επιχειρήσεις "στο χείλος του γκρεμού", έλυσε αμέσως το πρόβλημα. Με μια σπρωξιά...

***

Ωραίος ο Πεπονής! Κάθε νησί του Αιγαίου θα έχει και ελικόπτερο - υπόσχεται - για τη μεταφορά αρρώστων κι εκτάκτων περιστατικών. (Βέβαια στην προεκλογική περίοδο μπορούν κάλλιστα να μεταφέρουν ημέτερους ψηφοφόρους).

***

Λογικό. Για να θέλουν να ψηφίσουν αυτή την κυβέρνηση... άρρωστοι θα 'ναι.

***

Ποια "οργανωτική ετοιμότητα" μας λέει ο Σκανδαλίδης για τον μηχανισμό του ΠΑΣΟΚ ενόψει εκλογών; Κοιμούνται εκεί στον Πειραιά; Ακόμα δεν έχουν οργανώσει συγκέντρωση - δέηση για να ενταχθεί ο Ανδρουλάκης στα ψηφοδέλτια;***

Τις τελευταίες μέρες πανθομολογούμενα η ΝΔ έχει κερδίσει τις προεκλογικές εντυπώσεις. Ο Εβερτ έχει κάνει πάμπολλες εμφανίσεις στα κανάλια, χωρίς να πει την... καθιερωμένη πλέον κοτσάνα. (Εννοούμε εμφανής με το πρώτο άκουσμα, γιατί άμα το σκαλίσεις...).

***

Και στα μπαλκόνια όταν θα βγει, καλύτερα να μη μιλάει, ας... αγναντίζει απλώς τους οπαδούς του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ