Σάββατο 24 Αυγούστου 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Μπαγαπόντηδες του "εκσυγχρονισμού"

Είναι μπαγαπόντηδες. Για τους "εκσυγχρονιστές" της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και τους ομογάλακτούς τους της ΝΔ ο λόγος, οι οποίοι, παρά τις διακηρύξεις τους για "νέο ύφος και ήθος" και "ειρηνική επανάσταση", ακολουθούν την ίδια τακτική προεκλογικών εξαγγελιών και υποσχέσεων χωρίς αντίκρισμα.

Να, όπως ο Λαλιώτης, που εξαγγέλλει για χιλιοστή φορά δημοπράτηση έργων του Αχελώου και αντιπλημμυρικά. Οπως η Παπανδρέου, που ανακοινώνει μείωση των τιμολογίων της ΔΕΗ για τους ΕΒΕ και υπόσχεται επαναπρόσληψη απολυμένων της "Π - Π". Οπως ο Γιωργάκης, που εξαγγέλλει αύξηση των εισακτέων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και ίδρυση ανοιχτών πανεπιστημίων. Οπως ο Πεπονής, που παρουσιάζει πρόγραμμα υγειονομικής θωράκισης των νησιών του Αιγαίου. Οπως ο Μπένος, που ανακοινώνει σύσταση αρχαιολογικής υπηρεσίας σε κάθε νομό και προσλήψεις.

Αλλά και όπως ο Εβερτ, από την άλλη πλευρά, που υπόσχεται κατάργηση των "αντικειμενικών" κριτηρίων για τους ΕΒΕ αν γίνει πρωθυπουργός. Κι από κοντά η "μικρή αδελφή" της κυβέρνησης, η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, που δε φείδεται εξαγγελιών και υποσχέσεων, προκειμένου να βοηθήσει εκλογικά το κυβερνών κόμμα. Οπως ο νομάρχης Λάρισας Γ. Φλώρος, που εξήγγειλε δημοπράτηση έργων, συνολικού προϋπολογισμού 4 δισ. δραχμών στο νομό.

Μπαγαπόντηδες και ξεφτίλες όλοι τους προσπαθούν να υποκλέψουν την ψήφο του λαού, ξεχνώντας ότι τώρα πολλοί τούς "πήραν χαμπάρι" και δεν "τσιμπάνε" πια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ