Τρίτη 27 Αυγούστου 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ερευνα για το θάνατο της 70χρονης από την Κύθνο

Να διερευνηθεί η περίπτωση απόδοσης ποινικών ευθυνών σε όσους ενέχονται για τη μη έγκαιρη αερομεταφορά της 70χρονης Μαρίας Δαμασιώτη,η οποία τραυματίστηκε σοβαρά από μοτοσικλέτα στην Κύθνο και υπέκυψε στα τραύματά της, ζητάει η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Συγκεκριμένα, ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Η. Σπυρόπουλος με έγγραφη παραγγελία του στον εισαγγελέα Εφετών Αιγαίου, ζητάει την προσωπική διερεύνηση - μέχρι και την ανάθεση της έρευνας σε αντεισαγγελέα Εφετών - των ποινικών ευθυνών για το θάνατο της Μ. Δαμασιώτη, εκτός του οδηγού της μοτοσικλέτας και εναντίον άλλων προσώπων που ευθύνονται για τη μη έγκαιρη μεταφορά της σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Υπενθυμίζεται ότι η Μ. Δαμασιώτη στις 19 - 8 - 1996 τραυματίστηκε σοβαρά από μοτοσικλέτα στη νήσο Κύθνο. Αν και ο αγροτικός γιατρός ζήτησε την αερομεταφορά της στην Αθήνα, δεν πραγματοποιήθηκε έγκαιρα με αποτέλεσμα να υποκύψει στο διάδρομο του Ασκληπιείου Βούλας που παρέμεινε, γιατί δε λειτουργούσε η εντατική μονάδα του νοσοκομείου, αλλά ούτε μεταφέρθηκε σε άλλο νοσοκομείο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ