Τρίτη 27 Αυγούστου 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
"Γέφυρα των Στεναγμών" ο Κηφισός

Χτες σημειώθηκε άλλο ένα από τα ατυχήματα που συμβαίνουν στις κακοφτιαγμένες αερογέφυρες

Σε "Γέφυρα των Στεναγμών" μεταβλήθηκε χτες για πολλές χιλιάδες οδηγούς μεγάλο τμήμα του Κηφισού, κυρίως στο ύψος της Π. Ράλλη, εξαιτίας εργασιών συντήρησης που θυμήθηκε να πραγματοποιήσει προεκλογικά το ΥΠΕΧΩΔΕ.

Οι εργασίες έχουν αρχίσει από την περασμένη Παρασκευή και αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος της βδομάδας. Ο χρόνος όμως που επιλέχτηκε να γίνουν, αλλά και η ελλιπέστατη σήμανση για την έγκαιρη προειδοποίηση των οδηγών, προκάλεσαν σοβαρότατα προβλήματα στην κυκλοφορία, στο ρεύμα που οδηγεί προς τον Πειραιά. Είναι χαρακτηριστικό ότι το "μεγάλο μποτιλιάρισμα", για ορισμένες ώρες της χτεσινής μέρας έφτανε σε μήκος 2 χιλιομέτρων!

Εκτός όμως από την ταλαιπωρία χιλιάδων οδηγών, χτες σημειώθηκε άλλο ένα ατύχημα από αυτά που γίνονται συχνά στις αερογέφυρες που κατασκευάστηκαν βιαστικά κατά τη διάρκεια προεκλογικής περιόδου το 1977, από την τότε κυβέρνηση της ΝΔ στο δρόμο αυτό. Χτες το πρωί ολόκληρη νταλίκα ξέφυγε από την πορεία της, ενώ βρισκόταν στη μέση της γέφυρας επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως (Ροσινιόλ) και έπεσε στον παράδρομο του Κηφισού. Η νταλίκα διαλύθηκε, ο οδηγός της Φώτης Παπαγεωργίου τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο. Ευτυχώς εκείνη την ώρα δεν περνούσε κανένα αυτοκίνητο από το σημείο που "προσγειώθηκε" η νταλίκα... Οι πτώσεις οχημάτων από τη συγκεκριμένη γέφυρα, όσο και από τις άλλες που έχουν κατασκευαστεί από το ύψος του Περιστερίου μέχρι και του Ρέντη είναι επικίνδυνα συχνά. Αυτό όμως δεν έχει μέχρι σήμερα συγκινήσει κανέναν αρμόδιο παράγοντα του υπουργείου Δημοσίων Εργων. Αραγε τι περιμένουν, το πολύνεκρο δυστύχημα για να ξυπνήσουν από το λήθαργό τους;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ