Δευτέρα 16 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Οι προστάτες μας

ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ στην ημερήσια διάταξη χτες στον καυγά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Δε θα ακολουθήσουμε πολιτική έντασης και επιθετικότητας με τους Τούρκους, υπόσχεται ο Σημίτης. Αυτή θα την κρατήσει για τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους.

***

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ κι ο Εβερτ αυτή την ιστορία, γιατί ήταν σε εκπομπή ο Πάγκαλος το βράδυ της Ιμια. Δηλαδή, αν ήταν στο υπουργείο του, θα βοηθούσε σε τίποτε; Φωνάζει, επίσης, επειδή δεν τον κάλεσαν σε σύσκεψη τότε.

***

Ολόκληρος πρωθυπουργός ήταν σε ετοιμότητα. Πόσοι χρειάζονται, τέλος πάντων, για να εκτελέσουν δυο - τρεις εντολές των ΗΠΑ;

***

ΦΟΒΕΡΟΣ αυτός ο Παπαντωνίου χτες. "Τα αντικειμενικά κριτήρια", φώναζε,"θα αποτελέσουν παρελθόν". Εν ολίγοις υπόσχονται ότι θα μας απελευθερώσουν... από την πολιτική τους! Αστο, μπορούμε και μόνοι μας...

***

ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ το θέμα των Ιμια, ζήτησε χτες ο Γ. Ρωμαίος (αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών) από τον Εβερτ. Σωστός. Από τότε, οι Τουρκία έχει ανοίξει τόσα πολλά θέματα για διεκδίκηση, που δεν αξίζει να μένουμε μόνο σε ένα.

***

Αμα θέλετε να "κλείσει" το θέμα, κύριοι του ΠΑΣΟΚ, δεν κλείνετε πρώτα καμιά βάση στο Ακτιο ή στη Σούδα, να δούμε τι θα γίνει; Οπως και να 'χει, χειρότερα, από όσο τα κάνατε, δε γίνονται τα πράγματα.

***

Αν και με σας, το "χειρότερο" είναι πάντα μια πιθανή εξέλιξη της κατάστασης σε οποιοδήποτε θέμα.

***

Βέβαια, τι συζητάμε τώρα, εσείς, προκειμένου να κλείσετε καμιά βάση, προτιμάτε να κλείσετε, κακήν κακώς, το Κυπριακό.

***

ΛΟΓΙΚΟ είναι από τα εκλογικά κέντρα των κομμάτων, στο κέντρο της Αθήνας, να ακούγονται τραγούδια ανάλογα με τις προτιμήσεις των κομμάτων. Στο εκλογικό κέντρο του ΔΗΚΚΙ στη Χαλκοκονδύλη χτες ακουγόταν το "Η πιο καλή γκαρσόνα είμαι εγώ... ". Αλήθεια λέμε.

***

Μήπως το 'βαλαν το άσμα, για να τους προτιμήσει το ΠΑΣΟΚ από το Συνασπισμό;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ