Σάββατο 5 Οχτώβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Αρχισαν οι πανεξορμήσεις

Την ερχόμενη Κυριακή, στις 6.30 το απόγευμα, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας η μεγάλη συγκέντρωση - συναυλία

Για τη μεγάλη συγκέντρωση - συναυλία της ΚΝΕ την άλλη Κυριακή 13 του Οκτώβρη, στις 6.30 το απόγευμα, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με ομιλήτρια τη ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα,ετοιμάζονται πυρετωδώς οι νέοι κομμουνιστές και κομμουνίστριες.

Στο πλαίσιο αυτό η Οργάνωση Περιστερίου της ΚΝΕ πραγματοποίησε χτες το βράδυ εξόρμηση, με την πρόσκληση για τη συναυλία - συγκέντρωση, στο γήπεδο του "Ατρομήτου", όπου εκείνη την ώρα είχε συναυλία ο Β. Παπακωνσταντίνου.Παντού, ριγμένοι στη μάχη της ενημέρωσης και της προπαγάνδισης της μεγάλης πολιτικής συγκέντρωσης, οι ΚΝίτες μοίραζαν στους εκατοντάδες νέους το υλικό της ΚΝΕ.

Οι νέοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΚΝΕ, έπαιρναν την ανακοίνωση, συζητούσαν μαζί τους και ενημερώνονταν για το ρόλο και τους στόχους της ΚΝΕ. Οι νέοι κομμουνιστές μετέφεραν στους νέους το μήνυμα της αντεπίθεσης στην υποταγή και το συμβιβασμό,καλώντας τους, η σημερινή νέα γενιά να είναι η γενιά της αντεπίθεσης για την ειρήνη,τα δικαιώματά της για το σοσιαλισμό.

"Η πανεξόρμηση της Οργάνωσης έχει ως σκοπό να φτάσει σε όσο το δυνατόν περισσότερους νέους η φωνή της ΚΝΕ και του ΚΚΕ, ως η μοναδική δύναμη αντεπίθεσης στις συντηρητικές αντιλαϊκές πολιτικές. Αυτό για μας πρέπει να είναι μια συνεχής προσπάθεια ανοίγματος της Οργάνωσης προς τη νεολαία και προπαγάνδισης της πολιτικής εκδήλωσης του Κόμματος που έχει ιδιαίτερη σημασία. Η σημερινή εξόρμηση έδειξε ότι ο κόσμος και ιδιαίτερα οι νέοι ανταποκρίνονται θετικά στο κάλεσμα της Οργάνωσης και συζητούν ανοιχτά για το ρόλο και τη στάση της ΚΝΕ, τα ιδιαίτερα προβλήματά τους", τόνισε μιλώντας στο "Ρ" η Ελένη Μαρούκα,γραμματέας της Οργάνωσης Περιστερίου της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ