Σάββατο 5 Οχτώβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Οπου γάμος και ... παράς

Τη λαϊκή παροιμία όπου "γάμος και χαρά, η Βασίλω πρώτη", θυμίζει η περίπτωση της ALPHA FINANCE, που με τον τρόπο και τη δράση της δείχνει το πώς διεισδύει το μεγάλο κεφάλαιο σε κάθε "μαύρη τρύπα". Η εταιρία, θυγατρική της ιδιωτικής Τράπεζας Πίστεως, έχει σχεδόν μονοπωλήσει την "κρατικοδίαιτη" αγορά των χρηματοοικονομικών συμβούλων.

Χτες έκανε πάλι την εμφάνισή της υπογράφοντας σύμβαση με τη ΔΕΠΑ για την παροχή υπηρεσιών στο διαγωνισμό για τη συμμετοχή ξένων επενδυτών στις Εταιρίες Παροχής Αερίου. Την υπογραφή της έχουμε δει σε τόσες συμβάσεις που πλέον είναι σίγουρο ότι θα σαρώσει σε όλους τους διαγωνισμούς που θα συμμετέχει στο μέλλον. Με πρώτη και καλύτερη τη σύμβαση για παροχή "συμβουλών" στη διαχείριση των κοινοτικών κονδυλίων, ακολουθούν πλείστες όσες στον αριθμό συμβάσεις και άλλα πολλά.

Ενδεικτικά αναφέρουμε τις συμβάσεις που υπέγραψε με τους αρμόδιους οργανισμούς για να βοηθήσει στο έργο ιδιωτικοποίησης του Σκαραμαγκά, των Μεταλλείων Σκαλιστήρη, διάφορες μελέτες της ΔΕΠ και της ΔΕΠΑ και πάει λέγοντας...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ