Τετάρτη 9 Οχτώβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
"Συμβιβασμό" ζητάει ο Κοσκωτάς

Σε ελιγμούς κατέφυγε χτες ο Γ. Κοσκωτάς στο Πενταμελές Εφετείο Αθήνας, όπου εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση της υπεξαίρεσης των 32 δισ. δραχμών από την Τράπεζα Κρήτης. Ο μεγαλοαπατεώνας κατέθεσε "συμβιβαστική πρόταση" για να ...τα βρουν με την Τράπεζα της Ελλάδας, με σκοπό να επιτύχει μείωση της ποινής του.

Συγκεκριμένα, ο Γ. Κοσκωτάς υπέβαλε αίτημα για να διαπραγματευτεί με την Τράπεζα Κρήτης. Μάλιστα, υπέγραψε δύο πληρεξούσια σε δικηγόρους του, προκειμένου να γίνει διαπραγμάτευση με την Τράπεζα Κρήτης και να της παράσχει ο ίδιος περιουσιακά του στοιχεία, που του ...έχουν εναπομείνει. Ολα αυτά, βέβαια, στοχεύουν να επιτύχει μια ευνοϊκότερη ποινή από το Πενταμελές Εφετείο Αθήνας. Το δικαστήριο επιφυλάχτηκε επί του αιτήματος του Γ. Κοσκωτά.

Σε περίπτωση που γίνει δεκτό τα αίτημα Κοσκωτά, τότε η δίκη του "ξαναθερμαίνεται" και προσλαμβάνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Επίσης, μετά τη χτεσινή πρόταση του Γ. Κοσκωτά, αποδεικνύεται ότι ο μεγαλοαπατεώνας δεν είναι τόσο "φτωχούλης", όπως κατά καιρούς έχει δηλώσει στα μέσα ενημέρωσης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ