Πέμπτη 10 Οχτώβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Αγανακτισμένος ο Μοντάλι

Αγανακτισμένος με τη συμπεριφορά του Βούλγαρου Γκαβρίλοφ είναι ο προπονητής του Ολυμπιακού Τζιανπάολο Μοντάλι. Ο Ιταλός προπονητής θεωρεί απαράδεκτη τη συμπεριφορά του Γκαβρίλοφ, που μέχρις στιγμής δεν έχει δόσει σημεία ζωής, παρά την απόφαση της Διεθνούς Ομοσπονδίας Βόλεϊ ότι ανήκει στον Ολυμπιακό. Ο Βούλγαρος, παρά το τελεσίγραφο που του δόθηκε από τον Ολυμπιακό μέσω του μάνατζερ του να δώσει το "παρών" στο Σούπερ - Καπ του Μονάχου, δεν έχει απαντήσει. Εκείνο όμως που έχει ενοχλήσει όμως πιο πολύ τον Ιταλό προπονητή είναι η αδιαφορία του Γκαβρίλοφ απέναντι στον ίδιο, που τον έφερε στην Ελλάδα. Ετσι ο Μοντάλι δηλώνει ότι ο Γκαβρίλοφ πρέπει να ζητήσει συγνώμη από τον ίδιο για τη στάση του. Από την άλλη μεριά ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να κόψει στον Γκαβρίλοφ το βόλεϊ για ένα χρόνο, αν δεν έρθει στην Ελλάδα.

Στο μεταξύ υπογράφεται σήμερα από τον Ανδρ. Φούρα η απόφαση για τους τρεις ξένους και για τη μετεγγραφική περίοδο 1-15 Δεκέμβρη. Η απόφαση αυτή θα λύσει το πρόβλημα της συμμετοχής του Γκαβρίλοφ στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα (και στο Σούπερ Καπ) και από το Δεκέμβρη το θέμα της παρουσίας του Γκαβρίλοφ στο ελληνικό πρωτάθλημα.

  • Πολλή δουλιά έχει ο αθλητικός δικαστής του βόλεϊ. Ο Χρ. Ηλιάδης κάλεσε σε απολογία τον αθλητή του Ηρακλή Κ. Δεληκώστα για εξύβριση του επόπτη Απ. Πατέλη και τον προπονητή του "γηραιού" Αλ. Λεώνη γιατί μίλησε άσχημα στον ίδιο επόπτη. Σε απολογία κλήθηκε και ο Ηρακλής για τα παραπάνω παραπτώματα.

Σε απολογία κλήθηκε και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Λ. Θεοδωρακάκης, γιατί μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και διαμαρτυρήθηκε στον επόπτη του αγώνα με τον Κτησιφώντα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ