Πέμπτη 10 Οχτώβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
Προκρίθηκε ο Εθνικός

Νίκησε στην παράταση το Αγρίνιο με 1-0

Ο Εθνικός θα τεθεί αντιμέτωπος της Καλλιθέας στην τρίτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, αφού χτες στον εξ αναβολής επαναληπτικό επικράτησε του Παναιτωλικού με 1-0 (πρώτο παιχνίδι 0-0). Ως γνωστόν, την προγραμματισμένη ημερομηνία δεν έγινε ο αγώνας, γιατί οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν τα δελτία υγείας των ποδοσφαιριστών, λόγω κλοπής, όπως κατάγγειλαν.

Στο Καραϊσκάκη έγινε ένα μέτριο παιχνίδι και τα 90 έληξαν με τους αντιπάλους ισόπαλους χωρίς γκολ. Μόλις στο πρώτο λεπτό της παράτασης, οι γηπεδούχοι βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα και, όπως αποδείχτηκε, την επόμενη φάση του θεσμού. Ο Τσιαμπίρας έκανε σέντρα, ύστερα από κόντρα η μπάλα έφτασε στο Σέγκο, ο οποίος απέφυγε τον Δελακά και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Κουρκούνας, Κώτης, Δημόπουλος, Γεωργαμλής, Σιδέρης, Βούζας, Καψής, Τσιαμπίρας (105 Τσιαμάκης), Σέγκος, Παναγόπουλος (91 Αγγέλης), Τζιάλας (82 Κλινάκης).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κοτσαμπασίδης, Κωσταντόπουλος, Λάιος, Δελακάς (82 Μπελεβάνης), Τσιάκας, Καρυπίδης (97 Τσιφούτης), Σμυρνής, Μπόλης, Ζαχαρόπουλος, Παπαχρήστος, Γιοβάνοβιτς (71 Βασιλείου).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ