Πέμπτη 10 Οχτώβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
"Ελειπε η τύχη"

Βαρύ κλίμα στην Εθνική ομάδα

Ο τρόπος με τον οποίο χάθηκε χτες για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα η ευκαιρία να επιστρέψει από τη Δανία τουλάχιστον με την ισοπαλία δημιούργησε όπως ήταν φυσικό πολύ βαρύ κλίμα. Οι διεθνείς αποχώρησαν με σκυμμένο το κεφάλι από το γήπεδο και δεν ήθελαν να μιλήσουν σε κανέναν. Κλείστηκαν στα αποδυτήρια και προσπαθούσαν να συνειδητοποιήσουν πώς ένα παιχνίδι στα μέτρα τους δεν είχε θετική κατάληξη.

Από την πλευρά του ο Κ. Πολυχρονίου σε άσχημη κατάσταση θυμήθηκε τη... Σκοτία. "Σε ένα ανάλογο παιχνίδι πάλι δε φύγαμε χαμογελώντας από το γήπεδο. Με τόσες ευκαιρίες που κάναμε, δικαιούμασταν τουλάχιστον την ισοπαλία. Χάσαμε τον αγώνα από δικά μας λάθη. Τι να πω. Στο δεύτερο γκολ φέρει ολοκληρωτική ευθύνη ο Ζαγοράκης .Χρειαζόμασταν και λίγη τύχη .Θα παλέψουμε ως το τέλος για την πρόκριση . Μπορούμε να κερδίσουμε τη Δανία στην Ελλάδα."

Απο τη μεριά του ο ΣΟυηδός προπονητής της Δανίας Μπο Γιόχανσον δήλωσε εντυπωσιασμένος απο την Ελλάδα."Με ξάφνιασε η πολύ καλή απόδοση της Ελλάδας.Μας δυσκόλεψε με την εμφάνιση της αυτή".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ