Παρασκευή 11 Οχτώβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Την Κυριακή θα είμαστε όλοι εκεί

Καθημερινές εξορμήσεις στις γειτονιές και στους χώρους δουλιάς της Αθήνας, για την επιτυχία της πρώτης μετεκλογικής εκδήλωσης του ΚΚΕ την Κυριακή, στις 6.30 μ.μ., στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση συνεχίζεται η προσπάθεια των νέων, αλλά και των μεγαλύτερων σε ηλικία μελών του ΚΚΕ, για να γίνει ευρύτερα γνωστή η μεγάλη συγκέντρωση - συναυλία της Κυριακής, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Με αφισοκολλήσεις και περιοδείες σε στέκια όπου συχνάζουν κυρίως νέοι άνθρωποι, οι κνίτες φιλοδοξούν να πλησιάσουν όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο, να συζητήσουν μαζί του και να τον φέρουν κοντά στο Κόμμα.

"Είναι γεγονός πως πάρα πολλοί νέοι - κι αυτό φάνηκε από το εκλογικό αποτέλεσμα - έχουν πειστεί από τις θέσεις που έχει το ΚΚΕ σε ζητήματα όπως η ανεργία, τα ναρκωτικά, η μόρφωση, η επαγγελματική αποκατάσταση. Ζητήματα, δηλαδή, που έχουν άμεση σχέση με τους νέους. Οι νέοι δείχνουν πεπεισμένοι για την ανατρεπτική πολιτική του Κόμματος, καταλαβαίνουν πως είναι το μόνο κόμμα που μπορεί να παλέψει ουσιαστικά για τη βελτίωση της ζωής τους", είπε στο "Ρ" ο Λυκούργος Βασιλάκος,μέλος του Αχτιδικού Γραφείου της Α Αθήνας. Ο Λ. Βασιλάκος επισήμανε πως τα μηνύματα είναι πολύ θετικά, ο κόσμος ανταποκρίνεται στο κάλεσμα και θεωρεί βέβαιο πως η συγκέντρωση - συναυλία της Κυριακής θα έχει πολύ μεγάλη επιτυχία. "Το πρόσφατο εκλογικό αποτέλεσμα μας δίνει έναν άλλο "αέρα". Μας δίνει τη δυνατότητα να προβάλλουμε τις απόψεις μας από καλύτερες θέσεις", τόνισε.

Εξορμήσεις εκτός από τα στέκια νεολαίας στην Αθήνα - κυρίως στον Ν. Κόσμο, στα Πατήσια, στο Θησείο, στο Παγκράτι και στους Αμπελόκηπους - θα γίνουν και έξω από εργοστάσια, έτσι ώστε την Κυριακή "να είμαστε όλοι εκεί". "Ο κόσμος έχει καταλάβει πια πως χωρίς αγώνες και δράση δεν μπορούν να βρεθούν λύσεις. Τον κόσμο που θα συγκεντρώσουμε την Κυριακή, τον θέλουμε δίπλα μας και στους αγώνες, και στις κινητοποιήσεις και στις πορείες μας. Αυτός είναι ο στόχος και είμαστε σίγουροι ότι θα βρούμε ανταπόκριση", κατέληξε ο Λυκούργος Βασιλάκος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ