Παρασκευή 1 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δραστηριότητες του ΚΚΕ
  • Εκδήλωση αφιερωμένη στα 78 χρόνια δράσης του Κόμματος, διοργανώνει η ΝΕ Τρικάλων του ΚΚΕ, σήμερα Παρασκευή στις 8.30 μμ στο κέντρο "Αναμνήσεις" (Αγ. Κυριακή). Θα παρευρεθεί ο επίτιμος Πρόεδρος του ΚΚΕ, Χ. Φλωράκης και ο Δ. Γόντικας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.
  • Την ετήσια συνεστίασή της διοργανώνει σήμερα στις 8.30 το απόγευμα η ΝΕ Σερρών στην ταβέρνα "Το στέκι του Ραφ".
  • Η Νομαρχιακή Επιτροπή Κοζάνης του ΚΚΕ διοργανώνει συνεστίαση αύριο Σάββατο 2 του Νοέμβρη, στο οικογενειακό κέντρο ΜΠΟΡΑ - ΜΠΟΡΑ. Στη συνεστίαση θα παρευρεθεί ο επίτιμος Πρόεδρος του ΚΚΕ, Χαρίλαος Φλωράκης.
  • Με τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την ίδρυση του ΔΣΕ, η ΚΟΒ Μανταμάδου Λέσβου διοργανώνει εκδήλωση αύριο Σάββατο 2 του Νοέμβρη, στις 8.00 μμ.
  • Οι ΚΟΒ Ευγενείας - Χαραυγής - Ανάστασης πραγματοποιούν συνεστίαση την επόμενη Κυριακή 10 Νοέμβρη στην ταβέρνα "Ρωμάνια", Α. Μιαούλη 120, Χαραυγή. Πληροφορίες στο τηλ. 4321.949.
  • Συνεστίαση διοργανώνει την Κυριακή 3 Νοέμβρη η ΚΟΒ Δάφνης, στην ταβέρνα "Το κουτούκι του Αποστόλη" στη Νέα Σμύρνη. Στη συνεστίαση θα παρευρεθεί ο βουλευτής του ΚΚΕ, Μ. Κωστόπουλος.
  • Οι Κομματικές Οργανώσεις του Γαλατσίου πραγματοποιούν το Σάββατο 2/11 στις 7μμ συζήτηση για τις μετεκλογικές εξελίξεις, όπου θα παραβρεθεί και θα χαιρετίσει ο Ορέστης Κολοζώφ. Η συζήτηση θα γίνει στα γραφεία του ΚΚΕ Λεωφόρος Βεϊκου 45 και θα ακολουθήσει γλέντι.
  • Σε πανεξόρμηση σε ολόκληρο το νομό καλεί τις κομματικές δυνάμεις, η ΝΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, την Κυριακή 3 Νοέμβρη, με επικεφαλής τα μέλη της ΝΕ και τους υποψήφιους βουλευτές στην περιοχή. Θα γίνουν επισκέψεις στα χωριά, συναντήσεις με μαζικούς φορείς, διακίνηση του "Ριζοσπάστη" και υλικών του Κόμματος.
  • Σε συγκέντρωση καλεί τους Αρκάδες φίλους και μέλη του ΚΚΕ, η Κομματική Επιτροπή Αρκάδων την Τετάρτη 6 Νοέμβρη στις 7 το απόγευμα, στα Γραφεία της ΚΟΑ, (Μ. Κοτοπούλη & Βερανζέρου). Θέμα της συγκέντρωσης είναι η ανάλυση του εκλογικού αποτελέσματος και οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.
Δραστηριότητες του ΚΜΕ

Το Τμήμα Εκπαιδευτικών Προβλημάτων του ΚΜΕ διοργανώνει τη Δευτέρα, 4 Νοέμβρη, στις 6 το απόγευμα, διάλεξη - συζήτηση, με θέμα "Μαρξισμός και λογοτεχνική μορφή. Για μια διαλεκτική λογοτεχνική κριτική".Εισηγήτρια θα είναι η Μ. Πεσκετζή.

Εκδρομή στο Πήλιο

Τριήμερη εκδρομή στο Πήλιο διοργανώνει το ΚΜΕ από τις 8 έως τις 10 Νοέμβρη. Το πρόγραμμα της εκδρομής περιλαμβάνει:

- Κεντρική εκδήλωση του ΚΜΕ στο Εργατικό Κέντρο Βόλου με θέμα: "Το εργατικό - αγροτικό κίνημα στη Μαγνησία". Κεντρικός ομιλητής ο Ηλίας Λεφούσης.

- Ξενάγηση στα χωριά του Πηλίου.

- Ξενάγηση σε περιοχή μαχών του ΔΣΕ, αναφορά για τη δράση του στο Πήλιο. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και οι κρατήσεις πρέπει να γίνουν έγκαιρα. Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 8810.046 από τις 9.00 το πρωί μέχρι τις 7.00 το βράδυ.

Επιτροπή Ειρήνης Κερατσινίου

Η Επιτροπή Ειρήνης Κερατσινίου πραγματοποιεί συνεστίαση αύριο Σάββατο, 2 του Νοέμβρη, στις 9 μμ, στην ταβέρνα του "Μαγγίνα", Λ. Δημοκρατίας 65, και καλεί όλους τους φιλειρηνιστές του Κερατσινίου να παρευρεθούν, ενισχύοντας και ενθαρρύνοντας τον αγώνα για την υπόθεση της ειρήνης. Πληροφορίες στο τηλ. 4616.020.

Η Επιτροπή Δημοψηφίσματος

Καθημερινά λειτουργούν τα γραφεία της Επιτροπής Δημοψηφίσματος για το Μάαστριχτ, που βρίσκονται στην οδό Κάνιγγος 27, 5ος όροφος, γραφεία 12 - 13, και παραμένουν ανοιχτά από τη Δευτέρα μέχρι την Παρασκευή και από 6 έως 9 μμ.

  • Σε ένταση των προσπαθειών για τη συλλογή υπογραφών υποστήριξης της διενέργειας δημοψηφίσματος για τη Συνθήκη του Μάαστριχτ, καλεί η Επιτροπή Πρωτοβουλίας Αντιστασιακών Πειραιά. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα πιο κάτω γραφεία:

ΠΕΙΡΑΙΑ: Φίλωνος 41 (9.00 - 17.00 και 6.00 - 8.00) τηλ. 4124.696.

ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ: Κύπρου 68 (6.00 - 8.00) τηλ. 4925.757.

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ: Ρεπούλη 16 (5.00 - 7.30) τηλ. 4618.180.

ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ: Γρ. Λαμπράκη (5.00 - 8.00) τηλ. 4942.288.

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: Πόντου 46 (5.00 - 6.00) τηλ. 4610.362.

Η ΟΓΕ

Ημερίδα με θέμα, "Ισες ευκαιρίες στην Ευρωπαϊκή Ενωση, η ανεργία και ο κοινωνικός αποκλεισμός" διοργανώνει τη Δευτέρα 4 Νοέμβρη, η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας, στις 4.30 στο ξενοδοχείο "Εσπέρια". Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων θα τεθεί και το θέμα του συνδυασμού των οικογενειακών και επαγγελματικών υποχρεώσεων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ