Τρίτη 5 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Σε ετοιμότητα οι αστυνομικοί

Αύριο αναμένεται να καθορίσει το προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας τη στάση του, ενόψει της συζήτησης στη Βουλή του νομοσχεδίου για το μισθολόγιο. Οι συνδικαλιστές της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και του Λιμενικού αναμένεται να συναντηθούν, σε μια προσπάθεια υποβολής κοινών προτάσεων για τη βελτίωση των διατάξεων του νομοσχεδίου, το οποίο, όπως έχουν ήδη σημειώσει, δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες τους.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων υπέβαλε χτες τις προτάσεις της στον υπουργό Δημόσιας Τάξης Γιώργο Ρωμαίο, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, τους καθησύχασε να μην ανησυχούν, επειδή θα υπάρξουν, όπως είπε, βελτιώσεις του νομοσχεδίου, κατά τη διάρκεια της συζήτησής του στη Διαρκή Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή της Βουλής. Στην επιτροπή αυτή, όπως είπε, μπορούν να συμμετέχουν και να καταθέσουν και οι ίδιοι της προτάσεις τους.

Από τη μεριά της, η Πανελλήνια Ενωση Αξιωματικών ανακοίνωσε χτες ότι προχωρεί σε έκτακτο συνέδριο - 8 και 9 Νοέμβρη στη Θεσσαλονίκη - για την καταγραφή των προβλημάτων που απασχολούν την Ελληνική Αστυνομία και το προσωπικό της.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ