Τετάρτη 13 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Η απάντηση των αγροτών

Οτι τα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν οι φτωχοί και μικρομεσαίοι αγρότες, είναι υπαρκτά, πολλά και οξυμένα, είναι αναμφισβήτητο. Οπως επίσης και η δυσαρέσκεια και η αγανάκτηση, που κυριαρχεί στον αγροτικό κόσμο, ενάντια στην κυβέρνηση και την πολιτική της.

Ο υπουργός Γεωργίας, όμως, δεν ασχολείται μ' αυτά "... Για ποιες κινητοποιήσεις μιλάτε... Μια ομάδα στελεχών του ΚΚΕ είναι...",δήλωσε πριν λίγες μέρες στη Λάρισα και το επανέλαβε προχτες κατά την συζήτηση ερώτησης του Κόμματος στη Βουλή. Και σε ό,τι αφορά τους κομμουνιστές και τον πάντα πρωταγωνιστικό τους ρόλο στην υπεράσπιση και διεκδίκηση των δίκαιων λαϊκών αιτημάτων, δεν είπε και τίποτε καινούριο ο υπουργός. Σε ό,τι αφορά, όμως την προβοκατόρικη στόχευση της δήλωσής του , νομίζουμε πως έχει πάρει αρκετές απαντήσεις ακόμα κι από αγροτικά στελέχη του κυβερνώντος κόμματος και το τελευταιο διάστημα και παλιότερα.

Και να είναι σίγουρος ότι και απο δώ και πέρα δεν θά είναι λίγες οι αγωνιστικές απαντήσεις των αγροτών συνολικά ,άσχετα ποιό κόμμα ψήφισαν στις τελευταίες εκλογές.Γιατί,όπως πολύ απλά και εύστοχα είπε ο βουλευτής του ΚΚΕ Β. Μπούτας απαντώντας στον Υπουργό Γεωργίας,τους αγρότες και τα τρακτέρ, τους βγάζουν στους δρόμους οι ίδιες οι αντιλαικές πολιτικές και τα αντιλαικά μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ !


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ